Warszawa Utendørs paintball, ATV & BBQ image

Utendørs paintball, ATV & BBQ i Warszawa

Utendørs paintball, ATV & BBQ i Warszawa

Inkludert

  • Paintballutstyr (våpen, masker, uniformer, osv.)
  • 300 painballkuler hver
  • Ulike kampscenario
  • 30 minutters kjøring med ATV
  • BBQ (polske pølser, svin, kylling, bakte poteter, salater, brød + 2 øl hver
  • Vennlig guide
  • Transport tur/retur med minibuss
  • Opphenting ved hotellet
dagtid
  • Oversikt

Utendørs paintball, ATV & BBQ i Warszawa - Pissup har satt sammen en utrolig hyggelig pakke til gutteturen.

Bruk hele dagen på paintball-kamper, kjør rundt på firehjulinger og avslutt med en grillfest. Kos dere! Dette er noe for de som liker adrenalinfylte aktiviteter (og et tungt festmåltid som avslutning). Den spennende dagspakken er skreddersydd for Pissup og arrangeres spesielt for våre utdrikningslag.

Slik fungerer det:

Den kvinnelige lokalguiden henter dere ved hotellet og tar dere med til den tøffe, eksklusive lekeplassen for voksne.

Dere begynner med paintball: først får dere instruksjoner og tar på dere utstyr. Deretter deles dere inn i lag og starter paintballkrigen! Her får dere oppleve paintball i flere ulike scenario - og dere har 300 paintballkuler hver! Mer enn nok til å gi brudgommen et par blåmerker på kroppen.

Etter paintball-galskapen er det på tide å kjøre firehjulinger! Dere får kjøre ATV i 30 minutter. Først begynner dere på en bane, deretter får dere prøve å kjøre off-road. Det kommer til å gå bratt nedover, opp over naturlige hinder og mye mer. Det blir en helt vill tur!

Når dere har holdt på med så mye spennende og adrenalinfylte aktiviteter, så er dere garantert supersultne etterpå! Derfor har vi satt sammen en herlig grillfest som avslutning på denne herlige dagen. BBQ-lunsjen består av: ulike typer polske pølser, svin, kylling, bakt potet, salater, brød og alle får 2 øl hver. Grillfesten finner sted på en kunstig øy i et lysthus, helt perfekt til å lade opp før kvelden kommer.

Dette er virkelig en drømmedag for en aktiv guttegjeng. Nå gjenstår det bare å fortsette festen når dere kommer tilbake til byen igjen. Unngå alle turistfellene med en guidet pubcrawl og opplev det beste av Warszawa!

Merk: Transport tur/retur er inkludert i prisen. Dere kan kjøpe flere paintballkuler på stedet.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding