Stand-Up Komedie i Amsterdam - en kveld fylt med vitser og latter

Stand-Up Komedie i Amsterdam

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Stand-Up Komedie i Amsterdam

Inkludert
  • Professional comedian
  • 2 t. Privat sted
  • Drinker hver
Night Life
Workshops
Landing Page

Stand-Up Komedie i Amsterdam – en kveld fylt med morsomme vitser og latter!

‘Norsken, dansken og svensken gikk inn på en bar i Amsterdam…’ Vel, det høres i hvert fall ut som starten på en god vits, men vi lar heller de profesjonelle avgjøre hvor god den egentlig er…

Dette er en kveld for en gjeng som setter pris på litt god humor. Dere får se et hysterisk morsomt show i Amsterdam. Det finnes ikke noen bedre måte å få opp humøret på enn å se en bra komiker opptre. Men det er aldri en god idé å bare dra på en komedieklubb på open-mic-night. Bestill heller gjennom oss, så sørger vi for at dere får et privat lokale der dere blir ønsket velkommen med en gratis drink.

I tillegg til et show, så får dere også møte komikeren og han kommer til å gi dere et par tips i hvordan man fremfører vitsene på scenen. Han kommer også til å lære dere ulike ferdigheter og teknikker, slik at dere er i stand til å utføre deres helt egne show når dere kommer hjem igjen.

Imponer familie og venner med dine nyvunne stand-up-kunnskaper og gi dem et hysterisk morsomt show!

Ta kontakt med oss og bestill Stand-Up Komedie til utdrikningslaget i Amsterdam nå i dag! Vi lover at dette vil gi dere en hysterisk morsom start på kvelden.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding