Warszawa VIP Klubb image

VIP Klubb i Warszawa

VIP Klubb i Warszawa

Inkludert

  • Barreservasjon + vodkashot
  • VIP-inngang på en av byens beste klubber
  • Border
  • Alkoholpakke
  • Vennlig guide
natteliv
  • Oversikt

Den ultimate VIP klubbkvelden i Warszawa - om dere har lyst til å feste med stil, da må dere legge til dette!

Vi fikser en barreservasjon pluss en gratis shot til å starte med, etterfulgt av en VIP-inngang til en av Warszawas beste nattklubber. Vi slenger også med en 'alkoholpakke', hvilket betyr at dere får noen gratis drinker/shots, slik at dere kan starte kvelden med et smell!

Slik fungerer det:

Guiden henter dere ved hotellet og tar dere med til en hyggelig bar, der dere får hver sin vodkashot. Etterpå drar dere til en av Warszawas beste klubber. Siden sentrum i Warszawa er ganske stort, så trenger dere kanskje taxier, alt etter hvor hotellet ligger.

Dere får VIP-inngang på klubben, slik at dere slipper å vente i kø. Vel inne har vi fikset bra border til dere. Vi fikser også en alkoholpakke til dere som er verdt omtrent 130 kr (13€) per person. Vanligvis blir dette øl og vodka + blandevann. Dere kan også få drinkene fra en åpen bar, om dere foretrekker det. Husk uansett på at 130 norske kroner kjøper deg ganske store mengder alkohol per person i Polen.

Guiden henger med gjengen på klubben i ca. 2 timer, men dere kan bli værende på klubben så lenge dere vil. Det finnes mulighet for å oppgradere til VIP-rom/lounge med en større alkoholpakke. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding