Warszawa Mat og Pupper image

Mat og Pupper i Warszawa

Mat og Pupper i Warszawa

Inkludert

  • Vennlig kvinnelig guide
  • Typisk polsk middag med svin og tilbehør
  • 2 store øl hver (0,5 l)
  • 1 stripper
  • 15 minutter med strippeshow i privat rom
fremhevet
natteliv
  • Oversikt

Mat og pupper – den beste kombinasjonen siden tidenes morgen!

Er dere glad i god mat? Liker dere nakne damer? Da er denne aktiviteten helt perfekt for dere!

Guiden møter dere ved hotellet og tar dere med til restauranten til fots. Ingen transport er inkludert siden stedet ligger veldig sentralt midt i sentrum av Warsawa.

Dere får starte med en typisk polsk middag av svin med tilbehør og alle får 2 store øl hver (om noen er vegetarianer, så finnes det andre retter tilgjengelig ved beskjed på forhånd). Deretter flytter dere inn til et privat rom i restauranten, der strippeshowet kommer til å finne sted. Et frivillig offer blir plukket ut som skal få litt ekstra spesiell oppmerksomhet. Showet består av en eller to av våre utrolig talentfulle jenter, alt etter hvor stor gruppen er. Er dere 15 personer eller mer følger det med 2 strippere, er dere mindre er det én stripper som er inkludert i prisen.

Dette er definitivt den beste måten å starte en uforglemmelig kveld på!

Strippeshowet foregår i et privat rom.

Vanligvis er det 3 danser inkludert i showet med én stripper. Er de to strippere danser de til én sang hver pluss to sanger sammen, så altså 4 danser totalt. Det er også mulig å betale for flere danser på stedet (ca. 250 kr per dans). Om det er ønskelig kan dere også legge til en ekstra stripper, eller kanskje til og med et lesbisk show? Ta kontakt med oss for flere detaljer og priser.

Ta kontakt med oss og bestill Mat og Pupper til utdrikningslaget i Warszawa!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding