Pissup på Bryggeri Praha

Pissup på Bryggeri i Praha

Pissup på Bryggeri i Praha

Inkludert

  • Engelsktalende guide
  • Kort bryggeriomvisning
  • Ølsmaking (3 øl)
  • 1 stor shot med Pivovice hver
  • Tuplak – 1 liter valgfri øl fra bryggeriet hver
  • Bordreservasjon
dagtid
fremhevet
  • Oversikt

Pissup på bryggeri i Praha – om dere liker øl, da har dere kommet til det rette stedet!

Tsjekkia har det høyeste inntaket av øl per person i hele verden. Så dere vet at tsjekkerne drikker øl som om det skulle vært vann. Derfor har de selvsagt også perfeksjonert bryggeteknikkene sine opp gjennom tidene.

Denne aktiviteten ligger veldig sentralt i sentrum av Praha. Derfor kommer den vennlige guiden vår og møter dere ved hotellet og tar dere med dit til fots. Bor dere utenfor sentrum kan dette ta litt lenger tid (rundt 30 minutter) og det kan bli nødvendig med offentlig transport.

Slik fungerer det:

Først får dere lære hvordan de ulike typene øl blir laget og se alle de forskjellige stadiene av den tradisjonelle bryggeprosessen på en kort bryggeriomvisning (ca. 20 min). Deretter får alle 3 typer ferskbrygget øl hver: Lys, mørk og ?ezané pivo, som er en 50/50 blanding av lys og mørk øl. Alle øl er ufiltrerte og upasteuriserte og derfor er de veldig rike på vitaminer og mineraler. Så man kan jo si at ølen i dette tilfellet er veldig bra for både kropp og sjel.

Etter at dere har gått gjennom ølsmakingen, så får alle også hver sin ‘Pivovice’, en 5cl shot som blir spesiallaget av vertene på bryggeriet. Den blir laget av de samme ingrediensene som øl, men i stedet for at den blir naturlig gjæret, så blir den heller destillert og har et imponerende alkoholinnhold på hele 50%. Og sammen med en ‘Tuplak’ (1 hel liter med øl), der alle får velge hvilken øl de vil ha, så kommer dere garantert til å få gang på utdrikningslaget i Praha!

Under og etter ølsmakingen kan dere også bestille noen smakeprøver på tradisjonell tsjekkisk mat. Dere kan få prøve noe lite, som tsjekkerne kaller ‘mat under ølen’, eller så kan dere gå for et klassisk valg som biff.

Det er også mulig å få med seg noen ølsuvenirer og litt drikke etter denne minneverdige bryggeriomvisningen i Praha.

Merk: All ølen dere får på bryggeriet er inkludert i prisen, så det blir ingen ekstra utgifter for det. Maten må bestilles utenom. Ølbryggeri er en stor turistattraksjon i Praha – så bestill nå slik at dere er garantert en plass til gutteturen!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding