100% COVID Refund pakke >

RIB båt tur i Praha

5/5 ( 1 reviews-items )
Inkludert
 • Pissup Guide
 • Privat transport (rundtur)
 • 20 min. RIB båt tur
 • Sikkerhets briefing
 • Kvalifisert instruktør
 • Redningsvest hver
 • Briller
 • Vanntett drakt hver
Daytime
Powerboating
Driving & Racing
River

Trenger du og gjengen en dag fylt med fart og spenning?

Den mest farstfylte dagen på vannet er endelig her! Hopp i en RIB speed båt og kjenn adrenalinet spre seg i kroppen mens dere nyter opplevelsen på Lake Slapy i ekte Børning stil. Båten vil gjøre flere skarpe svinger til venstre og høyre i ekstrem fart i hele 20 minutter. En fartsfylt tur på vannet venter ungkaren og gjengen i denne spesielle båten. Det er nesten som en berg og dalbane på vannet. Denne aktiviteten er unik i Tsjekkia. Hele 300 hestekrefter vil gi dere en uforglemmelig adrenalin fylt opplevelse i båten. La oss bare håpe at ingen blir for våte i buksa.

Hva å forvente

Pissup guiden deres vil møte dere på hotellet for å plukke dere opp. De vil introdusere seg selv og gi dere en gjennomgang av hva dere kan forvente gjennom dagen. Så snart orienteringen er ferdig vil de ta dere med til Slapy vannet med privat transport, som vanligvis tar omtrent 45 til 60 minutter å kjøre.

Her vil gruppen deres få en sikkerhetsbriefing for å sørge for at ingen faller ut av båten eller skader seg selv. Dere vil deretter få vanntett drakt og briller, så er dere klar til å bli helt søkkvåte på vannet.

Endelig er dere klar for å komme i gang. Alle hopper i båten og sikrer seg med sikkerhetsbelter. Selve turen varer i tjue minutter, og RIB båten vil gjøre en hau med skarpe og uventede svinger på vannet for å skremme livet ut av dere. Det er fort, spennende og litt skremmende for å si det mildt. Nakkehåret vil uten tvil stå oppreist etter denne dosen med adrenalin.

Når dere er ferdige med båtturen kan gjengen deres varme dere opp ved siden av bålet i Tepfaktor havn eller kjøpe noe å spise på etter at magen har roet seg litt.

Så snart aktiviteten er ferdig vil gruppen deres bli kjørt tilbake til Praha i privat transport. Forhåpentligvis er dere ikke for slitne fra all spenningen og klare til å gå ut på byen senere på kvelden.

Hva man bør være klar over før man bestiller denne aktiviteten

 • Sørg for at alle tar med seg et par hansker, skjerf og en lue.
 • Vi vil gi dere spesielle vanntette drakter, disse bruker man utenpå sine egne klær, så dere trenger ikke ta med skifteklær, man tar dem bare på seg. Vi vil også gi dere redningsvest og briller.
 • Gruppen deres må høre på alt som blir sagt i løpet av sikkerhetsbriefingen. Siden dere vil befinne dere i et høyhastighets kjøretøy er sikkerheten deres vår første prioritet. Når dere er i båten er det også viktig at alle bruker sikkerhetsbeltet.

RIB båt tur i Praha

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 1+ reviews-items.

Hopp i en RIB båt og kjenn adrenalinet spre seg mens dere cruiser rundt på innsjøen Lake Slapy. Bestill i dag for et fartsfylt utdrikningslag i Praha.

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

26. June 2024
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding