Krakow Barguide og VIP Nattklubb image

Barguide og VIP Nattklubb i Krakow

Barguide og VIP Nattklubb i Krakow

Inkludert

  • Vennlig kvinnelig guide
  • Alle pub- og barreservasjoner
  • 1 vodkashot hver (på én av barene)
  • Inngang på nattklubb og bordreservasjon (+ 1 vodkashot)
  • VIP-inngang / køhopp
natteliv
  • Oversikt

Barguide og VIP nattklubb i Krakow – mer enn bare en vanlig pubcrawl!

Krakow er en av de byene der det svarer seg å ha med en lokalguide når dere skal ut. Ikke kast bort tiden på å vandre rundt og lete etter et passende sted å sette seg.

Den erfarne og vennlige lokalguiden vår kommer til å vise dere den beste ølen og de fineste puppene i polens nest største by, Krakow. Dette er så mye bedre enn en kjedelig guidebok og dere bestemmer hvilken type steder dere vil besøke.

Prisen inkluderer en guide i 4 timer og alle rundene blir skreddersydd for hver gruppe. Dere kan starte runden så sent som 23:00. Vi tar ikke noen kommisjon fra barene, så alle rådene våre er helt upåvirket av stedene vi tar dere med til. I motsetning til konkurrentene, så kan vi ta dere med til de beste puppebarene i Polen som har de mest sexy ansatte. Bare kontakt oss på forhånd slik at vi kan reservere plass.

Flere detaljer:

Krakow er en fantastisk by å arrangere utdrikningslaget i. Dette er en studentby full av jenter som er ute etter å ha det gøy. Hoveddelen av byen, der alle de beste klubbene og barene ligger, er gåavstand fra de aller fleste hoteller i byen. Så etter at du og gutta har hatt det ekstremt gøy på barene og klubbene, kan vi ta dere med tilbake til hotellet – eller til en annen klubb! – uten alt stress med taxier.

Guiden kommer til å dekke alle ønsker og krav dere måtte ha. Hun kjenner Krakow like godt som baksiden av sin egen hånd og om dere er mer enn 14 personer i gruppen får dere to guider! Siden dere er nye i denne fantastiske byen, så er det lurt å ha noen som kan navigere dere gjennom.

Vi unngår alle turistfellene med dårlig musikk og overpriset drikke når dere bestiller gjennom Pissup. Siden guidene våre har en utrolig lokalkunnskap kan de ta dere med til de livligste stedene med den beste atmosfæren – og de vakreste jentene. I Krakow kommer dere til å møte noen av de peneste og artigste kvinnene i Europa. Og hvem vet, hvis dere er snille kan kanskje guiden gi de single gutta noen dødsbra sjekkereplikker på polsk.

Fleksibelt:

Vi vil virkelig få frem hvor fleksible de guidede turene våre er. Rundene blir skreddersydd etter deres behov. Vil dere til den hardeste danseklubben i Krakow? Det fikser vi. Vil dere til den beste baren med de billigste shotene for å få brudgommen dritings? Intet problem.

I motsetning til andre reiseselskaper, så haster vi ikke fra sted til sted. Guidene våre sjekker på forhånd hvor alt skjer og dere bestemmer hvor lenge dere vil bli værende. På barene og klubbene vi tar dere med til kommer dere til å finne et stort utvalg av drinker. Er det noen i gjengen som er fan av vodka? Da har dere kommet til den rette byen: dere kan prøve alle tenkelige sorter vodka, alt fra Belvedere til Wyborowa.

Når vi snakker om vodka: dere får alle 1 vodkashot hver på en av barene på barrunden og dere får også gratis inngang, bordreservasjon og 1 vodkashot på nattklubben vi tar dere med til. Og siden vi ikke vil at gjengen skal måtte stå ute i kulden og vente – så har vi fikset VIP-inngang – slik at du og gutta kan gå rett forbi køen!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding