27-01-2016

Usikker på om du skal bruke Pissup eller ei? Les dette!

Usikker på om du skal bruke Pissup eller ei? Les videre for å få vite hvorfor du bør velge oss!

Usikker på om du skal bruke Pissup eller ei?

Er du i tvil om du skal bestille utdrikningslaget eller gutteturen til utlandet gjennom Pissup? Eller trenger du hjelp med å velge hvor dere skal dra? Her nedenfor har vi tatt ut de mest spurte spørsmålene vi får og gitt dere et svar på det. Forhåpentligvis kan det gjøre ting litt tydeligere, slik at det blir lettere å ta et valg.

Har du noen andre spørsmål angående artikkelen eller generellt om utdrikningslag? Da er det bare å sende oss en melding her, så gir vi deg et svar så fort som overhode mulig.

1. Er det nødvendig å reise gjennom et eventbyrå som Pissup?

Nei, ikke nødvendigvis, men det kommer til å gjøre livet mye lettere for dere. Vi er eksperter på gutteturer, med over 17 års erfaring av å arrangere utdrikningslag i Europa. Vi har gjort grundige undersøkelser i løpet av alle disse årene, for å forsikre oss om at vi alltid er på topp og at vi kan levere problemfrie og spennende utdrikningslag i utlandet. Så langt er det over 150 000 som har arrangert utdrikningslag og gutteturer gjennom Pissup.

2. Kan jeg kun bestille aktivitetene, i stedet for fullstendige pakkereiser?

Selvfølgelig! Vil dere ikke ha en pakke, da kan dere enten sette sammen deres egen pakke (med eller uten hjelp fra våre eksperter) eller bare bestille enkeltaktiviteter som f.eks. go-karting eller paintball. Vi har nærmere 1000 aktiviteter i 13 forskjellige byer å velge mellom. Men vi anbefaler likevel heller å bestille en pakkereise, siden dere får rabatter på overnattingen også da. Er du på utkikk etter en helt spesiell aktivitet som du ikke finner på nettsiden vår? Da er det bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne videre!

3. Kan vi reservere flybilletter gjennom Pissup?

Nei, dessverre... Og grunnen til det er at det blir mye billigere å bestille flybillettene selv i stedet. Da kan dere for eksempel bruke søkemotoren Skyscanner, der det er mulig å sette opp overvåkning av priser slik at du får en varsel når prisene er på sitt laveste. Ellers fungerer også Google Flights helt utmerket til å finne de rimeligste billettene. Bare husk på å bruke inkognitomodus når du søker rundt, for å unngå at prisene øker til akkurat de stedene der du vil arrangere utdrikningslaget.

Uansett hva dere vil gjøre og hvor dere vil dra, så lønner det seg alltid å bestille gjennom Pissup. Vi har gode forhold til arrangørene og får derfor også de beste prisene.

Hva skal du gjøre nå...

 1. Er det snart utdrikningslag? Vil dere ta det til neste nivå? Sjekk ut destinasjonene, velg en favoritt og bestill utdrikningslaget gjennom Pissup.

 2. Unngå vanlige feil som de fleste blir offer for under utdrikningslaget LAST NED vår GRATIS jukselapp til å planlegge utdrikningslaget.

Sjekkliste til utdrikningslaget: 10 steg som hjelper til med forberedelsene

 • 1. Finn ut hvem som skal inviteres
 • 2. Bestem når dere skal dra
 • 3. Brainstorming på hva brudgommen ønsker/ikke ønsker
 • 4. Bli enige om budsjett og tildel oppgaver
 • 4. Bestem hvor dere skal dra og hvordan dere skal reise dit
 • 6. Velg et overnattingssted
 • 7. Planlegg noen sprø dagsaktiviteter
 • 8. Fiks alt til kvelden ute på byen (bordreservasjon, transport, osv.)
 • 9. Planlegg en overraskelse (en spøk, stripper...)
 • 10. Bestill alt og få alle til å betale i tide!

Last ned en GRATIS SJEKKLISTE TIL UTDRIKNINGSLAGET

Få GRATIS eksperthjelp med hvordan du skal planlegge et helt legendarisk utdrikningslag! Bare skriv inn e-posten din og så får du den i innboksen med en gang!

label
Send
Agathe profile

Skrevet av Agathe

Vi er eksperter på destinasjoner til utdrikningslaget og har hjulpet gutter med å organisere legendariske utdrikningslag – helt siden 2001. Vi kan hjelpe deg også!
Planlegg ditt eget utdrikningslag

eller ring oss på +45-70-276-470

Download our FREE stag do planning cheat sheet
 • How to plan a great stag do - expert advice
 • Common mistakes when organising stag dos & how to avoid them
 • Get tips & ideas to help you plan your stag do - via email
Download
Last ned en GRATIS SJEKKLISTE TIL UTDRIKNINGSLAGET
Download