27-01-2016

Usikker på om du skal booke Pissup eller ei? Les dette!

Usikker på om du skal booke Pissup eller ei?

Om du er i tvil om du skal booke en guttetur til utlandet eller utdrikningslag gjennom Pissup, eller om hvor du bør dra, bør disse svarene på for Frequently Asked Questions gjøre ting klarere for deg i vår såkalt utdrikningslag-bibel.

Har du noen andre spørsmål utover innholdet, send oss en melding her.

1) Trenger vi å reise igjennom et Event-byrå?

Ikke nødvendigvis, men det vil gjøre livet deres mye lettere. Vi er eksperter innen vårt felt, og har over 15 års erfaring med arrangement av gutteturer rundt omrking i Europa. Vi har gjort grundig research over disse 15 årene for å forsikre at vi er på topp og kan levere stressløse turer. Hittil har over 100,000 reist gjennom Pissup.

2) Kan jeg kun booke aktiviteter istedet for pakker?

Selvfølgelig! Ønsker du ikke en pakke, kan du enten bygge din egen pakke, eller booke enkeltaktiviteter. Vi har over 600 aktiviteter i 15 forskjellige byer. Våre pakker inneholder dog pakkeavslag på hotell. Om du er på utkikk etter en spesifikk og vill aktivitet du ikke kan finne, send oss en forespørsel, så ordner vi det for deg!

3) Kan vi reservere flybilletter gjennom dere?

Nei, dessverre. Grunner til det er at det vil være langt rimeligere for deg å booke de selv. Bruk søkemotoren Skyscanner.net hvor du unngår alle slags typer avgifter på reiser, og du vil finne markedets beste pris.

Hva skal du gjøre nå...

  1. Er det snart utdrikningslag? Vil dere ta det til neste nivå? Sjekk ut destinasjonene, velg en favoritt og bestill utdrikningslaget gjennom Pissup.

  2. Unngå vanlige feil som de fleste blir offer for under utdrikningslaget LAST NED vår GRATIS jukselapp til å planlegge utdrikningslaget.

Agathe profile

Skrevet av Agathe

Vi er eksperter på destinasjoner til utdrikningslaget og har hjulpet gutter med å organisere legendariske utdrikningslag – helt siden 2001. Vi kan hjelpe deg også!
Planlegg ditt eget utdrikningslag

eller ring oss på +45-70-276-470

Download our FREE stag do planning cheat sheet
  • How to plan a great stag do - expert advice
  • Common mistakes when organising stag dos & how to avoid them
  • Get tips & ideas to help you plan your stag do - via email
Download