Blue Night Stripclub Barcelona | Pissup Utdrikningslag

Inngang på strippeklubb med gratis drink

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Inngang på strippeklubb med gratis drink

Inkludert
  • Inngang til strippeklubb
  • 2 x Blandet drink per person
Night Life
Strip Club Entry

Opplev den ville strippeklubben Blue Night i Barcelona!

Er dere ute etter et frekt show på gutteturen deres i Barcelona? Bli med oss til Blue Night Stripclub. Pissup ordner inngang for dere!

Et besøk på en strippeklubb er nesten en obligatorisk del av utdrikningslaget! Er dere ute etter det lille ekstra for helgen i Barcelona? Da kan dere bli med oss til en helt spesiell klubb med en ekstraordinær atmosfære ! På Blue Night Stripclub trer dere inn i en annen verden. Hele atmosfæren minner om en magisk skog. Alt virker nesten som en drømmeverden. Dere kommer til å elske damene der!

Mer informasjon

Møt opp på Blue Night Stripclub. Vi ordner inngangsbillettene på forhånd, så her ligger alt til rette for en fet kveld! Dere får også med en drink hver på huset. Velg drink selv fra menyen. Nyt kvelden og la fantasien løpe løpsk.

Dere kan bestille lapdance på stedet dersom dere ønsker det, eller dere kan også kontakte oss så kan vi organisere det for dere også.

Hvor og når?

Blue Night er en av de hippeste strippeklubbene i Barcelona. Den ligger også svært sentralt, bare 3 kilometer fra strandpromenaden Las Ramblas. Det tar ca. 20-30 minutter å komme dit med offentlig transport. Vi organiserer også gjerne privat transport for dere. Gi oss beskjed om dere ønsker det. Det spiller ingen rolle hvor mange dere er.

Klubben er åpen hver dag fra kl. 21.00 til 05.00 om morgenen. Fredag og lørdag er det åpent til kl. 06.00.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding