100% COVID Refund pakke >

Dvergvekking (mannlig) i Barcelona

Inkludert
  • 15 min. Mannlig strippeshow
Midgets
Night Life
Landing Page

Wakey, Wakey, den mannlige strippedvergen har kommet!

Har dere lyst til å kødde skikkelig med den kommende brudgommen på den store helgen hans i Barcelona? Bestill mannlig dverg som kan vekke han med stripping!

Se for dere dette: dere sover dypt etter en lang natt ute med masse alkohol. Dere kom hjem rundt 5 på morgen. Bare et par timer senere banker det på døren. Der står et lite minimenneske klar med en skikkelig overraskelse til den kommende brudgommen; Et magisk strippeshow!

Dette kan dere forvente

Dvergen vår kan reise hvor som helst i Barcelona, så lenge det ikke er for langt utenfor sentrum. Vi vil kontakte dere før den aktuelle dagen så vi kan få alle detaljene.

Dvergen dukker opp til avtalt tid på morgenen, så noen må være våkne og slippe dvergen inn og guide han til soverommet til brudgommen. Når alt er klart, vil dvergen vekke den kommende brudgommen. Han blir garantert sjokkert over å se det lille menneske foran seg. Og se da for deg reaksjonen når strippingen begynner! Det blir garantert latter! Her bør hele gruppen deres være tilstede, da dette er en opplevelse dere vil snakke om i mange år fremover.

Dere må ha et sted der strippingen kan foregå, enten på soverommet eller annet sted på hotellet. Showet varer totalt 15 minutter, om ikke brudgommen besvimer av flauhet midt i showet.

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Det er ikke tillatt med noe form for krenkende oppførsel mot stripperen. Dersom noen ikke kan oppføre seg, forbeholder stripperen seg retten til å dra uten at dere får pengene tilbake.
  • Strippingen varer i 15 minutter. Dersom dere vil at showet skal vare lengre, må dere betale ekstra for det.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding