Amsterdam Sykkel & Bobler (liten) image

Sykkel & Bobler (liten) i Amsterdam

Sykkel & Bobler (liten) i Amsterdam

Inkludert

  • Edru og erfaren sjåfør
  • 1,5 timers sykkeltur
  • Mengder med musserende
  • Tak som beskytter mot vær og vind
dagtid
  • Oversikt

Hopp ombord på vår Sykkel & Bobler i Amsterdam - pop korken og la alkoholen flomme mens dere tråkker dere gjennom byen!

Liker dere tanken på en klassisk ølsykkel... men så skulle dere kunne tenke dere noe litt søtere og mer eksklusivt å drikke? Da er denne boblesykkelen perfekt for dere! Her får dere tråkke dere gjennom gatene i sentrum av Amsterdam, sammen med en edru og erfaren sjåfør som viser veien. Samtidig som dere får litt trening, så får dere også nyte et par flasker musserende vin på veien - noe som garantert setter et smil på alles lepper. Denne aktiviteten er også den beste kuren mot bakrusen fra kvelden før.

Slik fungerer det:

Gjengen møter sjåføren med sykkelen ved avtalt sted. Sykkelturen varer i 90 minutter og alle må tråkke hele tiden - ellers går ikke sykkelen fremover. Vi har lagt inn minst 2 stopp på veien og om ønsket er det også mulig å legge til flere stopp.

Dere kan både røyke og spise ombord på sykkelen og hvis dere vil kan vi bytte ut 10 flasker musserende til 10 liter øl i stedet.

Merk: Dette er en drikkeaktivitet, ikke en historisk sightseeingrunde! Sjåføren kan selvsagt fungere som guide og fortelle litt om Amsterdam, men ikke historiske fakta. Dere må også være edru når dere starter turen.

Denne sykkelen har plass til maks 12 personer, men vi har også større sykler tilgjengelig om dere er en større gruppe.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding