Amsterdam Pilsnere og Pedaler (XL) image

Pilsnere og Pedaler (XL) i Amsterdam

Pilsnere og Pedaler (XL) i Amsterdam

Inkludert

  • Erfaren og edru sjåfør
  • 1.5 times tur
  • 20 liter øl
  • Sightseeing
  • Tak med vind- og regnbeskyttelse
dagtid
fremhevet
  • Oversikt
  • Galleri

Pilsnere og pedaler i Amsterdam – sykling har aldri vært så gøy før!

Et besøk til Amsterdam er ikke komplett før man har syklet rundt i byen! Men for å ære Pissup-ånden så tenkte vi at dere hadde satt mer pris på en sykkel som har plass til hele gjengen OG kommer fullt utstyrt med sin egen bar!

Ved å bestille Pilsnere og pedaler-aktiviteten vår i Amsterdam kommer dere til å få se denne historiske byen på en helt ny måte!

Guiden/sjåføren kommer og møter dere på stedet der sightseeingen starter. Sjåføren er der for å styre sykkelen gjennom byen, mens dere må tråkke for å få sykkelen til å bevege seg rundt i gatene. Dere trenger ikke være bekymret, mens dere tråkker kan dere også drikke øl og til og med røyke samtidig om dere vil. Det blir to stopp på veien, men vi kan også legge til flere om dere ber om det på forhånd.

Vi kommer til å fylle sykkelen med hele 20 liter øl som dere kan drikke – noe som burde være mer enn nok til den 1 1/2 times lange turen.

Merk: Dere må tråkke hele tiden, ellers kommer ikke sykkelen til å komme seg noe sted! Dere må også være edru når dere kommer. Sjåføren kan kaste dere av sykkelen om dere ikke oppfører dere. Dette gjelder om dere for eksempel plager andre folk i gatene og skriker.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller om dere har spørsmål!

Merk: Bildene som vises er eksempler og ikke nødvendigvis 100% nøyaktige

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding