Warszawa Chopin Flyplasstransport (én vei) image

Chopin Flyplasstransport (én vei) i Warszawa

Chopin Flyplasstransport (én vei) i Warszawa

Inkludert

  • Henting ved flyplassen eller hotellet for transport én vei
dagtid
  • Oversikt

Chopin Flyplasstransport (én vei) i Warszawa – la oss fikse komfortabel og enkel transport til eller fra flyplassen!

Unngå alt stress med å fikse transport til eller fra flyplassen. Vi ordner det slik at dere får en egen privat buss som transporterer dere én vei.

Det er aldri morsomt når man nettopp har landet i en ny by og så skal fikse transport til hotellet. Taxi kan man jo bare glemme, for de tar alltid alt for mye betalt og kjører gjerne den lange veien rundt for å tjene noen ekstra slanter på deg. Og offentlig transport blir alltid en røre, man skjønner ikke hvordan man skal betale og det er helt umulig å finne rett plattform eller holdeplass.

Så la heller oss ta oss av transporten. Dere trenger bare komme dere trygt på flyet, så står vi klare og venter på dere på flyplassen når dere lander. Lett som en plett!

Busstransporten er privat for hver gruppe, i tilfelle dere vil bestille vår spesielle underholdning ombord. Ta kontakt så kan vi fikse noe som alle kommer til å like.

Merk: Denne transporten er kun for Warsaw Chopin Airport (WAW), ikke Modlin! Om dere skal til eller fra Modlin flyplass må dere bestille en annen transportpakke. Dette er også kun for pakkereiser der gruppen har en alternativ transport den andre veien.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding