Skyt med Rambo Praha

Skyt med Rambo i Praha

Skyt med Rambo i Praha

Inkludert

 • Engelsktalende guide
 • Ansvarsfraskrivelse
 • Engelsktalende instruktør
 • 4 våpen – 35 kuler
 • 10x .22 kaliber
 • 10x CZ 9mm
 • 10x Glock 9mm
 • 5x Glock 21 .45 kaliber
 • Sikkerhetsutstyr
 • Måltavler
dagtid
fremhevet
 • Oversikt
 • Galleri

Skyt med Rambo i Praha – finn ut hvem som er skarpskytteren i gjengen deres med en tur til den beste skytebanen i Praha!

Alle menn vil i all hemmelighet skyte med et våpen, men på grunn av at norske våpenlover er som de er, så er det nesten umulig å få fingrene i et våpen som blir brukt i Hollywood-filmer her hjemme. Men å skyte våpen i Praha er ikke noe problem – så her kan dere leke ekte actionhelter, som James Bond eller Rambo!

På denne dødsbra innendørsbanen som vi tar dere med til kommer dere til å få se noen av de mest kjente våpnene, men forskjellen her er at du får bruke dem selv. Hver gruppe på 3-4 karer som skyter med alle de fire våpnene tar omtrent 30 minutter. Å gå fra en pistol med liten kaliber til en Glock 21 garanterer at dere kommer til å forlate stedet med et digert smil som går fra øre til øre.

Guiden møter dere ved hotellet eller annet avtalt sted og tar dere til skytebanen med offentlig transport. Når dere ankommer stedet må dere skrive under på en ansvarsfraskrivelse. Før dere får skyte med våpnene får dere se en instruksjonsvideo. Dere kan kjøpe alkoholfri drikke ved skytebanen. Deretter viser instruktøren dere hvordan dere skal bruke våpnene først og så får 3-4 personer skyte alle 4 våpnene om gangen.

Det er 4 våpen inkludert – totalt 35 kuler:

10x .22 kaliber
10x CZ 9mm
10x Glock 9mm
5x Glock 21 .45 kaliber

Dere får alt nødvendig sikkerhetsutstyr som hørselvern og vernebriller osv.

Ekstra

Det er mulig å kjøpe ekstra ammunisjon på stedet om dere ikke synes dere får nok, men under høysesongen handler det også om tilgjengelighet. Og om dere faktisk føler at Glocken ikke er nok for dere, så kan dere prøve det våpenet som har blitt beskrevet som det perfekte våpenet, nemlig Scorpion Evo 3, for en ekstra kostnad da såklart. Denne tredjegenerasjons Uzien er lett å håndtere og har nesten perfekt treffsikkerhet på 20 meters avstand. Ta kontakt med oss, så kan vi kanskje fikse dette som en ekstra når dere bestiller gjennom oss før dere drar til skytebanen.

Om dere liker å konkurrere mot hverandre kan dere spørre på skytebanen og se hvem som er den beste skytteren med de fire håndvåpnene eller med Scorpionen.

I mosetning til andre skytebaner, som er midt ute i ingensteds, så ligger denne banen midt i sentrum av byen. Så det kommer ikke til å ta en stor del av dagen deres (eller drikketiden!).

Dette er en veldig populær aktivitet, så bestill i dag for å unngå å bli skuffet.

Merk: Av åpenbare grunner må dere være helt edru for å kunne være med på denne aktiviteten! Det er ikke lov å ta bilder. All som vil skyte må ta med identifikasjon, som for eksempel pass. Husk at bankkort med ID vanligvis ikke blir godkjent som identifikasjon utenfor Norge.

Merk: Bildene som vises er eksempler og ikke nødvendigvis 100% nøyaktige

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding