Ford Lincoln Limo Transfer i Barcelona - føl dere som ekte rockestjerner

Ford Lincoln Limo Transfer i Barcelona

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Ford Lincoln Limo Transfer i Barcelona

Inkludert
  • 1 t. Lincoln limousine
  • 1 flaske of Cava
  • Flyplasstransport eller 1 time i byen
Add-Ons & Extras >
Daytime
Limousine
Landing Page

Ford Lincoln Limo Transfer i Barcelona – bli hentet på flyplassen i deres helt egne limousin!

Unngå alt stress med å få tak i transport fra flyplassen til hotellet og se ut som en rockestjerne på samme tid ved å leie en privat Ford Lincoln Limo!

Den engelsktalende sjåføren vår henter dere på flyplassen, popper et par flasker med musserende for dere og kjører dere helt til døren ved hotellet.

Ekstra:

Om dere virkelig vil ha rockestjerne-opplevelsen så kan vi ordne at en vakker, spansk ‘chica’ – for en ekstra kostnad – kommer og danser for gjengen i limousinen. Hent henne på veien til hotellet og se på mens hun heller opp et glass musserende til hver av dere. Deretter utfører hun et 15 minutter langt privat show for hele gjengen. Hun kommer også selvsagt til å gi den heldige brudgommen litt ekstra oppmerksomhet!

Mer informasjon:

Kjøreturen varer i 45 minutter og dere får 2 flasker med cava inkludert i prisen. Limoen har også laserdiscolys montert. Har dere en Ipod kan dere sette på deres egen musikk også.

Prisen er basert på 8 personer, men uansett hvor stor gruppen er så betaler dere for 8 personer. Ta kontakt med oss, så hjelper vi dere med å sette opp det ultimate utdrikningslaget!

Add-Ons & Extras

+1 bottle of Cava
+1 hour Lincoln Limo
+Female Stripper
+Male Stripper
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding