Tallinn Inngang på Nattklubb image

Inngang på Nattklubb i Tallinn

Inngang på Nattklubb i Tallinn

Inkludert

  • Guide
  • 10 inngangsbilletter
  • Forhåndsbestilt bord for 10+ pers.
  • 1 liter sterksprit med blandevann eller 25 drinker
fremhevet
natteliv
  • Oversikt

Inngang på nattklubb i Tallinn – den perfekte toppen på en gal kveld!

Ikke kast bort verdifull tid på lete etter byens beste underholdning og uteliv. Vi i Pissup har allerede gjort den jobben for dere. Vi vet om de aller beste klubbene og festene i denne livlige byen.

Det er ikke alltid like lett å finne det perfekte stedet for gjengen når dere har kommet til en ny by. Og når dere er på guttetur vil dere absolutt ikke kaste bort tiden på å lete. Det er alltid like trist å gå gjennom turistfelle etter turistfelle uten å finne en pub eller klubb dere liker. La heller Pissup ta seg av dette, vi er nemlig eksperter på å finne de perfekte barene og nattklubbene!

Slik fungerer det:

Den vennlige lokalguiden kommer og møter dere ved hotellet eller annet avtalt sted og tar dere med til byens aller beste nattklubber. Klubbene kan variere, alt etter fester og arrangementer den helgen. Sammen med oss slipper dere også å kaste bort tid på å stå i kø. For med guiden vår får dere gå rett forbi køen og inn på klubben, der dere har en bordreservasjon og alkoholen allerede står klar på bordet!

Ta kontakt med oss og bestill i dag for å sikre dere en inngang på nattklubb i Tallinn!

Merk: For å slippe køen og gå inn VIP-inngangen må dere komme til klubben før midnatt.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding