Riga Sommer-Bobkjøring image

Sommer-Bobkjøring i Riga

Sommer-Bobkjøring i Riga

Inkludert

  • Engelsktalende guide
  • Transport
  • Sjåfør
  • Bobsleder og baneleie
  • Alt nødvendig utstyr
  • 2 runder
dagtid
  • Oversikt

Sommer-bobkjøring i Riga – sus nedover banen med en herlig sommerbris i håret!

Opplev spenningen av ekte sommer-bobkjøring, uten at dere trenger all den isen og kulden som vanligvis følger med.

Guiden vår henter dere ved hotellet og tar dere med til bobbanen med en privat minibuss. Turen tar ca. 30 minutter. Når dere kommer frem får dere først sikkerhetsinstruksjoner og deretter 2 runder hver på disse spesialdesignede bobsledene med hjul.

Dere kommer til å suse nedover banen i opptil 80 km/t og får dermed virkelig kjenne på vinden i håret og spenningen som får hjertet til å pumpe i brystet. Dette er absolutt en aktivitet som passer perfekt for de som er ute etter litt fart og spenning under utdrikningslaget.

Merk: Den vennlige engelsktalende guiden plukker dere opp ved hotellet og tar dere med via privat transport til bobsledearenaen. Transport tilbake til hotellet etter aktiviteten er også inkludert.

Aktiviteten er tilgjengelig på lørdager og søndager fra mai til oktober mellom 12.00 og 17.00. Vennligst vær oppmerksom på at banen av og til kan være stengt slik at de profesjonelle lagene kan trene. Selv om dette er en sommeraktivitet, så har vi også vinter-bobkjøring som dere kan bestille.

Av åpenbare grunner får dere ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler når dere skal kjøre!

Bestill aktiviteten nå og så tar vi oss av alt det praktiske med å ordne transporten og baneleie. Alt dere trenger å gjøre er å dukke opp til avtalt tid og så fikser guiden resten!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding