100% COVID Refund pakke >

REBALL - Innendørs paintball i Praha

4.67/5 ( 3 anmeldelser )
Inkludert
  • Pissup Guide
  • Public Transport
  • 2 t. Playing Time
  • Unlimited Bullets
  • Beer(s) or Soft Drink(s) each
  • Qualified Instructor
  • Costume for the Stag
  • All Safety Equipment
Daytime
Paintball

REBALL – innendørs paintball – skyt kompisene dine med gummikuler!

Alle kjenner vel til paintball, ikke sant?

Vel, se da for deg det samme spillet, bare med gummikuler som du kan plukke opp fra gulvet og skyte med igjen… Vi introduserer REBALL i Praha!

Vi garanterer ubegrenset med kuler: du får nok tid til å gi kompisene dine blåmerker (eller kanskje bare brudgommen) med ballene dine! Skyt deg opp til toppen og finn ut hvem som er den beste skytteren i gjengen.

Ha det moro på en “EKTE SLAGMARK” inne i en gammel vinfabrikk som ligger i sentrum av Praha, der Angelina Jolie har spilt inn scener til filmen “Wanted”!

Hvordan fungerer det:

Guiden deres henter gjengen ved avtalt sted (vanligvis ved hotellet). Deretter blir dere tatt med til arenaen via offentlig transport på avtalt tid. Arenaen ligger i sentrum av Praha.

Det finnes 3 ulike baner å spille reball på – Vietnam, skipsverft og idrettsbane (gummihinder). Hele arenaen med baner er under ett tak. Lokalet er oppvarmet, så dere kan spille hele året rundt.

Merk: Alle får 1 øl hver (eller vann) inkludert i prisen og ubegrenset med baller å skyte med. Reball-spillet varer vanligvis i to timer. En av dere må signere en ansvarsfraskrivelse – på vegne av gruppen – før dere får starte.

Ingen får være påvirket av alkohol eller andre rusmidler under spillet. Det er heller ikke lov å drikke sterke drinker under spillets gang.

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

REBALL - Innendørs paintball i Praha

Anmeldt "Enestående" med 4.67/5 Basert på 3+ anmeldelser.

REBALL er en fantastisk morsom aktivitet som er som innendørs paintball, bare man bruker gummikuler i stedet. Dere får 2 timer til å spille og ubegrenset med kuler til å skyte med!

27. August 2022
av Daniel T.
31. March 2022
av Florian K.
25. February 2022
av Tino M.

Google Translated sterkt anbefalt men utmattende.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding