REBALL - innendørs paintball i Praha - skyt kompisene med gummikuler

REBALL - Innendørs paintball i Praha

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

REBALL - Innendørs paintball i Praha

Inkludert Galleri

  • Unlimited Bullets
  • Public Transport
  • Beer(s) or Soft Drink(s) each
  • 2 t. Playing Time
  • Pissup Guide
Daytime
Paintball

REBALL – innendørs paintball – skyt kompisene dine med gummikuler!

Alle kjenner vel til paintball, ikke sant?

Vel, se da for deg det samme spillet, bare med gummikuler som du kan plukke opp fra gulvet og skyte med igjen… Vi introduserer REBALL i Praha!

Vi garanterer ubegrenset med kuler: du får nok tid til å gi kompisene dine blåmerker (eller kanskje bare brudgommen) med ballene dine! Skyt deg opp til toppen og finn ut hvem som er den beste skytteren i gjengen.

Ha det moro på en “EKTE SLAGMARK” inne i en gammel vinfabrikk som ligger i sentrum av Praha, der Angelina Jolie har spilt inn scener til filmen “Wanted”!

Hvordan fungerer det:

Guiden deres henter gjengen ved avtalt sted (vanligvis ved hotellet). Deretter blir dere tatt med til arenaen via offentlig transport på avtalt tid. Arenaen ligger i sentrum av Praha.

Det finnes 3 ulike baner å spille reball på – Vietnam, skipsverft og idrettsbane (gummihinder). Hele arenaen med baner er under ett tak. Lokalet er oppvarmet, så dere kan spille hele året rundt.

Merk: Alle får 1 øl hver (eller vann) inkludert i prisen og ubegrenset med baller å skyte med. Reball-spillet varer vanligvis i to timer. En av dere må signere en ansvarsfraskrivelse – på vegne av gruppen – før dere får starte.

Ingen får være påvirket av alkohol eller andre rusmidler under spillet. Det er heller ikke lov å drikke sterke drinker under spillets gang.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding