Praha P*ssup Barguide med Strippeklubb & Drinker image

P*ssup Barguide med Strippeklubb & Drinker

P*ssup Barguide med Strippeklubb & Drinker

Inkludert

  • Vennlig engelsktalende lokalguide i 4 timer
  • Gratis inngang til strippeklubb
  • 5 små øl (0,3 l) eller 2 drinker per person på strippeklubben
natteliv
  • Oversikt

Pissup Barguide med Strippeklubb & Drinker i Praha – den ultimate helkvelden i Tsjekkias hovedstad!

Dette er en klassisk kveld ute på byen til utdrikningslaget. Dere får med dere en morsom og vennlig guide som tar dere med rundt til noen av de beste utestedene i hele byen. Deretter bærer det videre til en fantastisk strippeklubb. Og siden dette er Pissup, så har vi selvsagt også fikset et par gratis drinker til dere underveis!

Guiden møter dere ved hotellet eller annet avtalt sted og kommer til å vise dere det beste Prahas uteliv har å by på. Siden det finnes mange ulike måter å nyte nattelivet i byen på, så setter vi alltid pris på god kommunikasjon og samarbeid mellom forlover/arrangøren og guiden. Etter barguiden (men ikke nødvendigvis helt til slutt) så tar guiden dere med til en av Prahas beste strippeklubber. Her får dere gratis inngang og 5 små øl (0,3 l) eller 2 drinker inkludert!

Dette er den ultimate kvelden på byen med gutta og noe dere kommer til å huske i flere år fremover. Eller kanskje ikke, avhengig av hvor mye alkohol dere får i dere i løpet av kvelden.

Vi anbefaler denne aktiviteten til den første kvelden dere er i Praha. Da kan vi vise dere rundt, slik at dere vet hvor dere skal gå de neste dagene. Hvem vet, dere finner kanskje en favorittpub på første forsøket!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding