Praha Cadillac Escalade Limo image

Cadillac Escalade Limo i Praha

Cadillac Escalade Limo i Praha

Inkludert

  • Cadillac Escalade Limo
  • Hyggelig lokalguide
  • 2 flasker musserende
dagtid
natteliv
  • Oversikt

Cadillac Escalade Limo i Praha - det blir ikke bedre enn dette! Start utdrikningslaget så fort dere lander i den tsjekkiske hovedstaden.

Ta dere en byrunde i denne drømmebilen! Limousinen er også det perfekte valget av flyplasstransport når dere ankommer Praha. Med to flasker musserende kan dere starte festen så fort dere har landet i den tsjekkiske hovedstaden.

Dette er den eneste Cadillac Escalade Limoen i Praha, så dere bør bestille så tidlig så mulig for å unngå å bli skuffet.

Slik fungerer det:

Cadillac Limousinen, med sjåfør og guide, kommer og henter dere ved avtalt sted. Deretter får dere dra på en 1 time lang kjøretur i Praha. Det er også to flasker champagne inkludert i prisen.

Dere kan også bestille limousinen som flyplasstransport til hotellet - eller fra hotellet til flyplassen. Vennligst merk at om dere bestiller som flyplasstransport, så kommer limoen bare til å kjøre dere fra punkt A til B og ikke i en hel time.

Ønsker dere å legge til ekstratillegg som stripper, sexy hitchhiker eller lesbisk show? Ta kontakt med oss, så hjelper vi dere med det.

Merk: Bestiller dere limoen som flyplasstransport er det nødvendig med en ekstra bil til bagasjen.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding