Barguide med 150kg stripper - ta hevn på brudgommen

Barguide med 150kg stripper i Budapest

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Barguide med 150kg stripper i Budapest

Inkludert
  • Guided Pub Crawl
  • 20 min. Rolly Polly show
  • Strip Club Entry
  • Stag on Stage show
  • 2nd Drink in Strip Club FREE
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Night Life

Barguide med 150kg stripper i Budapest – få brudgommen til å ønske han aldri hadde satt deg til å planlegge utdrikningslaget!

Er du forlover og står med hele planleggingen av utdrikningslaget selv? Har den så kalte “bestevennen” din bare vært en plage etter at han ble forlovet? Vel, da synes vi det er det på tide med litt god, gammeldags hevn! Men denne hevnen er nemlig en som blir best servert varm (ja, varm, ikke kald).

Vi vil ikke avsløre alt for mye av hva som kommer til å skje. Vi kan si det at det involverer en stor dame, litt varm fanta og toaletthumor. Spøken kan også legges til måltider eller på en bar i løpet av kvelden. Dette er en morsom og klassisk spøk som kommer til å få alle til både skrattle og brekke seg litt på samme tid. Dere kommer til å huske denne kvelden i veldig mange år fremover.

Selve aktiviteten er også en 3 timer lang Barguide med VIP-inngang på en strippeklubb. Spøken kommer da til å bli utført på scenen, slik at alle kan få se brudgommen bli ydmyket på den verste mulige måten!

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Add-Ons & Extras

1 Stripper

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

Barguide med 150kg stripper i Budapest

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 1+ anmeldelser.

Dette er en utrolig morsom spøk dere kan spille på brudgommen, der han blir satt på scenen sammen med en 150 kg stripper! Fanta og toaletthumor er også involvert, men mer enn det vil vi ikke

31. May 2022
av Thomas D.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding