Bratislava Barer & Pupper image

Barer & Pupper i Bratislava

Barer & Pupper i Bratislava

Inkludert

  • Engelsktalende lokalguide
  • Pubcrawl
  • Privat strippeshow
fremhevet
natteliv
  • Oversikt

Barer & Pupper – finnes det noe bedre?

Start kvelden med en pubcrawl på noen av byens beste barer sammen med en av våre vakre guider, som viser dere rundt i byen!

Det er ingenting som er verre enn å ende opp i de største turistfellene i byer som Budapest. Det er derfor vi mener at det er viktig å ha med seg en lokalkjent guide. Men vi kommer selvsagt også til å gi dere mer enn den gjennomsnittlige pubcrawlen i Budapest. Guiden vår tar dere med til de beste pubene og barene, med den billigste drikken, de vakreste jentene og den beste musikken.

Barer & Pupper er den perfekte aktiviteten for den første kvelden deres i Budapest, da dere får utforske noen fantastiske barer (og se flotte pupper). Dere kan finne dere noen favorittbarer som dere kan komme tilbake til senere på turen om dere føler for det.

Kvelden avsluttes med et privat strippeshow, der en lekker slovakisk dame utfører en striptease som dere sent kommer til å glemme!

Dette er en perfekt aktivitet for den første kvelden i byen. Perfekt for når dere ikke vet så mye om stedet og er på let etter de beste områdene. Ikke gå glipp av dette og bestill gjennom oss i dag!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding