01-04-2016

EU-direktiv vil fjerne 100% kjønnshomogene utdrikningslag

Friends fancy dresses

Det er en spesiell og ikke minst trist dag for alle i event- og utdrikningslagindustrien, da et nytt EU-direktiv som ble lagt fram tidligere i år har blitt bekreftet og bestemt; alle 100% kjønnshomogene utdrikningslag blir forbudt innen 2017. I en pressekonferanse i Hague idag tidlig annonserte Donald Tusk følgende:

“Innen 2017, blir det påbudt for alle personer som booker utdrikningslag at minimum 10% av det motsatte kjønn er inkludert i opplegget. Dette er noe vi har bestemt for å fremme likestilling og fjerne typiske stereotyper som overkommer under slike arrangement.”

Pissup Reiser stiller seg kritisk til dette direktivet da det hele går imot konseptet til et utdrikningslag. Vi regner med at vi ikke er det eneste byrået som vil protestere imot, og holder dere oppdatert på utviklingen løpende.

APRIL SPØK!!

Frykt ikke folkens, dette kommer aldri til å skje! Så lenge Pissup er tilstede vil vi sørge for at dere får feste ordentlig i Europas beste kroker! Sjekk ut noen av våre toppdestinasjoner Praha eller Barcelona for en uforglemmelig guttetur eller utdrikningslag allerede denne sommerferien. Lag din egen pakke og få et uforpliktende tilbud NÅ!

Hva skal du gjøre nå...

  1. Er det snart utdrikningslag? Vil dere ta det til neste nivå? Vi har over 21 års erfaring med å arrangere legendariske utdrikningslag for mer enn 200.000 gjester. Vi kan også hjelpe deg - kontakt oss for gratis råd.

  2. Finn inspirasjon og tips online Ta en titt på [ideer til utdrikningslag] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-ideer/), våre [aktivitetsideer] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-aktiviteter/) eller våre [destinasjoner] (https://www.pissup.no/destinasjoner/)

Vi organiserer utdrikningslaget bestevennen din fortjener
  • Gjør som over 100.000 andre og stol på Pissup
  • Få tilgang til over 1500 aktiviteter
  • Pissup-ekspertene våre er tilgjengelige 24/7
Få gratis veiledning
Agathe profile

Skrevet av : Agathe

Få GRATIS eksperthjelp med hvordan du skal planlegge et helt legendarisk utdrikningslag!
Télécharger