14-11-2014

Hvordan organisere et billig utdrikningslag

billig utdrikningslag

På utkikk etter på organisere en siste natt med frihet, men er på budsjett? Her er tips til hvordan du organiserer et minneverdig og billig utdrikningslag!

Å planlegge din bestevenns siste natt med frihet er desidert den viktigste plikt som forlover. Her viser vi deg hvordan du kan organisere et billig utdrikningslag, en natt som du og guttene hører til å huske for alltid! Hvis kontaktforsyningen mellom dere er litt lav, kan det å planlegge et utdrikningslag være en overveldende oppgave. Dette burde ikke være tilfellet! Det å planlegge et billig utdrikninglag er lettere enn du tror, og informasjonen nedenfor burde sette deg i rett retning for å kunne få til å organisere en uforglemmelig og rimelig helg.

Strippeshow som en del av et billig utdrikningslag

Vær proaktive

Den viktigste del i det å planlegge et billig utdrikningslag, er å sikre deg at du er ekstremt proaktiv. Hvis du planlegger å utføre dette på egen hånd, bør du være forberedt på å bruke en del tid på undersøke og finne de beste tilbudene og den perfekte reiseruten for å kunne holde festen innenfor budsjettet. De følgende rådene har ideen om å være proaktiv i mente. Så les videre, og husk å planlegg i god tid!

Hvem skal inviteres?

Enhver fotball fan vet at lagoppstilling er nøkkelen til suksess. Det samme gjelder for utdrikningslag; det er de guttene du velger å invitere som kommer til å avgjøre om helgen blir en suksess eller mislykket. Det beste er å lage en lang liste med potensielle gjester, og så begrense det derfra. Her er det viktig å kommunisere med ungkaren. Hvem ønsker han ‘egentlig’ å invitere? Burde du invitere familie eller kommer den fremtidige svigerfaren og den lokale presten til å være en liten smule fordømmende til det å sitte på første rekke på Amsterdam’s beste sex teater? Det kan også være en ide å ha to separate feiringer. Hvorfor ikke invitere den lange listen av gjester med på den lokale puben, og spar helgen i utlandet til de som faktisk står ungkaren nærmest?

Valg av sted

Hvis du er på budsjett, er det å velge den rette destinasjonen noe som kommer til å ha mye å si for utfallet av helgen. Selv om det å bli hjemme er et ganske billig alternativ, er det vel ingen som egentlig ønsker å gjøre det?! Du har resten av livet til å gjøre det! Det heldigvis finnes det en gyllen regel når det kommer til det å velge destinasjon for utdrikningslaget: Go East, Pay the Least! Etter fallet av Jernteppet har Øst og Sentral Europa fremstått som paradis for de som reiser på budsjett. Land som Tsjekkia, Poland, og Ungarn har valgt euroen, og deres valutakurs sammenlignet med det Britiske Pund er utrolig! Hvert av disse landene skryter ustanselig til utlendinger om at deres “øl er billigere enn vann”. Overnatting, aktiviteter, mat og alt annet gjør det mulig å strekke et lite budsjett ganske langt.

Flybilletter

Priser på flybilletter er det eneste som ikke kan inngå i den gylne regel som nevnt ovenfor. Selv om det er billig når du ankommer, kan det å komme dit kanskje være litt dyrere. Momondo har en fantastisk løsning på dette problemet. Her taster du bare inn hvor du vil reise fra og til, datoene når du vil reise, og du vil få opp en liste over de billigste tilgjengelige flybillettene. Hvis du fremdeles ikke klarer å finne noe som ligger innenfor ditt budsjett, kan det være en ide å sjekke nærliggende flyplasser istedenfor. Hvis du ønsker å reise til Bratislava, men synes flybillettene er for dyre, kan det være en ide å sjekke hvor mye billettene til Wien koster. Pissup tilbyr privat flyplasstransport, i tillegg til en lokal guide, mellom de to flyplassene for bare €20!

Aktiviteter

Du har nå invitert hele gjengen, valgt destinasjon og bestilt flybilletter. Hva i huleste gjør du nå?! Utdrikningslag er som regel en unnskyldning til å kunne prøve noe nytt, noe du mest sannsynlig ikke har mulighet til å prøve der hjemme. Å være på budsjett burde ikke sette en demper på denne delen av turen. Når du tenker over det, kommer man raskt opp i €50 per person hvis man sitter 5 timer på en bar og drikker øl. Pissup tilbyr privat transport, i tillegg til en engelsktalende guide, til en skytebane Budapest for kun €31! Skyt med .22 rifle, 9mm pistol, en Assault rifle, en pumpehagle, og avslutt med en stor, kald øl. Det er ikke veldig vanskelig å forstå hvor pengene bør brukes i dette tilfellet.

Klar for å ha det gøy med våpen på et rimeligere utdrikninglag

Det trenger ikke å være stress å planlegge et utdrikningslag på et stramt budsjett! Som vist ovenfor finnes det mange billige reisemuligheter som kan gjøre det mulig å feste med stil, selv på billig øl budsjett. Begynn planleggingen nå, og overrask alle kameratene med den mest perfekte helgen i utlandet!

Hva skal du gjøre nå...

  1. Er det snart utdrikningslag? Vil dere ta det til neste nivå? Vi har over 21 års erfaring med å arrangere legendariske utdrikningslag for mer enn 200.000 gjester. Vi kan også hjelpe deg - kontakt oss for gratis råd.

  2. Finn inspirasjon og tips online Ta en titt på [ideer til utdrikningslag] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-ideer/), våre [aktivitetsideer] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-aktiviteter/) eller våre [destinasjoner] (https://www.pissup.no/destinasjoner/)

Vi organiserer utdrikningslaget bestevennen din fortjener
  • Gjør som over 100.000 andre og stol på Pissup
  • Få tilgang til over 1500 aktiviteter
  • Pissup-ekspertene våre er tilgjengelige 24/7
Få gratis veiledning
Agathe profile

Skrevet av : Agathe

Få GRATIS eksperthjelp med hvordan du skal planlegge et helt legendarisk utdrikningslag!
Télécharger