Amsterdam Pissup Smurfen på Steroider image

Pissup Smurfen på Steroider i Amsterdam

Pissup Smurfen på Steroider i Amsterdam

Inkludert

  • Kortvokst person på stereoider (Guide)
  • 3 timers barrunde
  • 1 flaske vodka eller annen sprit
  • Håndjern
fremhevet
natteliv
  • Oversikt

Pissup Smurfen på Stereoider – ta med dere en liten blå mann med store muskler ut på byen!

Er dere klare for Pissup Smurfen… på stereoider?!

Denne lille blå karen kommer til å være guiden deres gjennom gatene i Amsterdam… og brudgommen kommer til å bli festet til ham med håndjern! Bare se for dere alle blikkene dere kommer til å få når denne gira, hyper og blå “Mini me” leder gjengen til noen av de morsomste barene i Amsterdam.

Dette er den perfekte aktiviteten for de som vil skille seg litt ut i Amsterdam under utdrikningslaget og dere kommer til å le godt (men ikke av den stereoidepakkede Smurfen… for han kommer til å kunne ta dere ut alle sammen før dere får sagt Smurf!).

Pissup Smurfen kommer til å ble festet til brudgommen med håndjern på baren dere møtes på. Han kommer til å ta dere med til flere barer på denne 3 timer lange barrunden i Red Light området. Dere kommer til å få med dere en flaske med vodka eller en annen type sprit, som for eksempel Jäger, som er inkludert i prisen. Dere kan drikke shots fra denne på den første baren!

Denne aktiviteten har begrenset tilgjengelighet, så vi anbefaler at dere bestiller i god tid slik at dere ikke blir skuffet!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding