Vilnius Barguide i Gamlebyen image

Barguide i Gamlebyen i Vilnius

Barguide i Gamlebyen i Vilnius

Inkludert

  • Barcrawl til 3 eller 4 av de beste barene i Vilnius
  • Vennlig engelsktalende guide
fremhevet
natteliv
  • Oversikt

Barguide i Gamlebyen i Vilnius – Pissup tar dere med ut på noen av de beste barene i byen!

Unngå å gå dere vill i Vilnius på kvelden. La den kunnskapsrike, engelsktalende guiden vår ta dere med til noen av de beste barene i den litauiske hovedstaden.

Det er ikke noe som er verre enn å dra ut på byen uten å vite hvor man skal dra. Det er akkurat derfor dere trenger lokalkunnskapen til våre erfarne guider om hvor de feteste og beste barene er! For på denne barcrawlen i Vilnius kommer guidene våre til å ta dere med til akkurat den typen steder du og gutta liker.

Slik fungerer det:

Guiden møter dere ved hotellet og tar dere med inn til gamlebyen i Vilnius. Her blir dere tatt med på 3-4 av de beste barene i hele byen. Vi anbefaler alltid at man skal ta en barguide den første kvelden man er på et nytt sted, siden da kan vi hjelpe dere med å finne det perfekte stedet for dere. Da får dere en smakebit på hva byen har å tilby og dere finner kanskje et favorittsted som dere kan dra tilbake til senere også.

Drikk øl og mingle med de utrolig vakre, lokale damene og smak på noen av de herlige lokale drikkevarene – eller det du selv liker – på denne spennende barguiden!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding