Praha Tradisjonell Tsjekkisk Middag image

Tradisjonell Tsjekkisk Middag i Praha

Tradisjonell Tsjekkisk Middag i Praha

Inkludert

  • Lokalguide
  • Ubegrenset med øl i 2 timer
  • 0,04l shot med Becherovka per pers.
  • Oksekjøttgoulash med dumplings
  • 1 porsjon schnitzel til 5 pers.
  • 1 porsjon pølser til 5 pers.
natteliv
  • Oversikt

Uten mat og drikke duger helten ikke og før dere kaster dere ut på livet, er det viktig å ha noe i magen som hjelper dere med å holde ut lenger.

Og nå når dere likevel er i Praha, da er det nesten en selvfølge at man skal utvide horisonten og smake på litt tradisjonell tsjekkisk mat. Derfor har vi satt sammen en meny, der vi har sørget for å få med alt det viktigste!

Tung mat og store porsjoner:

Tsjekkisk mat kommer som regel i ganske store porsjoner, så det kan være en god idé å ikke ta på seg de strammeste dressbuksene. Dere får servert god tradisjonell goulash, pølser, schnitzel og alt annet som definerer en typisk tsjekkisk middag.

Tradisjonell mat sentralt i Praha

Restauranten ligger midt i sentrum av Praha og dere har derfor også muligheten til å fortsette ut på byen rett etter maten. Dere har bordreservasjonen i to timer og vi anbefaler at dere er minst 6 personer som spiser.

Øl til maten – såklart

I tillegg til pølser og kjøtt, så er tsjekkerne også ekstremt flinke på å brygge øl. Det har seg nemlig slik at Tsjekkia er det landet der de drikker mest øl i hele verden! Noe man også kan kjenne på smaken. Derfor er det en selvfølge at dere får servert noe av den beste ølen landet har å tilby. Vi har til og med fikset dere ubegrensede mengder øl i 2 timer (man må derimot drikke opp den ølen man har før man får en ny).

Start kvelden med god mat og drikke, før dere fortsetter ut på byens natteliv med drinker, øl og tsjekkiske damer i ekte Pissup-stil!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding