Budapest Players Limo image

Players Limo i Budapest

Players Limo i Budapest

Inkludert

  • Vennlig lokalguide
  • Leie av Ford Excrusion Super Limo - 1 time
  • Bytur eller flyplasstransport
  • 1 flaske musserende
dagtid
natteliv
  • Oversikt
  • Galleri

Players Limo - for de som vil ankomme Budapest med stil og være sikre på at de blir lagt merke til mens de cruiser gjennom byen!

Denne superpimpede Ford Excursion Super Limoen lar dere utforske Budapest på ekte Las Vegas vis. Dere kan velge mellom å bli hentet på flyplassen eller kjøre rundt i byen i en time. Hvis I vil ankomme til Budapest med stil og være sikre på at blive bemærkede, mens I cruiser gennem byen, skal I uden tvivl booke vores vilde Players Limo!

Slik fungerer det:

Flyplasstransport - guiden deres venter på dere i ankomsthallen med et skilt. Limousinen står og venter på dere utenfor og tar dere med til hotellet. Det er også inkludert en flaske musserende vin. All bagasje fraktes til hotellet i en separat bil med guiden til hotellet.

Bytyr - Guiden deres møter dere ca. 30 minutter før. Dere kan hentes ved hotellet eller ved annet avtalt sted. Dere får deretter cruise rundt i byen i en time. Her får dere 2 flasker musserende med dere på turen.

Legg til en stripper eller to om dere trenger en hjelpende hånd med champagnekorkene!

Merk: Vi MÅ ha all informasjon om flyrutene deres før dere kan bestille. Om dere vil legge til strippere, reduseres antallet plasser. Det er plass til 15 personer i limousinen, dvs. 2 strippere = 13 plasser.

Merk: Bildene som vises er eksempler og ikke nødvendigvis 100% nøyaktige

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding