100% COVID Refund pakke >

Jazzcruise under solnedgangen i Barcelona

Inkludert
  • 90 min. Tur med katamaranbåt
  • Livemusikk
Daytime
Landing Page
Sailing & Private Boat Cruises

Er dere klare for litt jazz på havet?

Ta med utdrikningslaget på seiltur langs kysten av Barcelona på vårt fantastiske jazzcruise i solnedgangen. Skap minner for livet.

Reis fra Puerto de Barcelona på en stilig 78-fots katamaran og ut på middelhavet. Vår profesjonelle skipper vil ta dere med til steder der dere får spektakulære utsikter over byen mens en saksofonist spiller live jazzmusikk foran dere. Det vil også være en bar ombord der dere kan få både bobler og kald øl.

Nyt utsikter du sent vil glemme sammen med behagelig jazzmusikk.

Dette kan dere forvente

Båtturen går fra Puerto de Barcelona. Sørg for at gruppen møter opp senest 15 minutter før avreise for innsjekking.

Hopp ombord på den romslige 78-fots katamaranen og gjør dere klare for en og halv times cruis langs den vakre kysten av Barcelona. Mens solen går ned og lyset endrer seg, har dere flotte muligheter til å ta vakre bilder. Ikke glem telefon og kamera.

Mens dere lener dere bakover og slapper av, kan dere nyte de magiske fargene under solnedgangen samtidig som et jazzband vil spille behagelig musikk for dere.

En flerspråklig lokal kaptein vil være der og gi dere sikkerhetsgjennomgang og sørge for at dere får litt informasjon om omgivelsene rundt dere.

Nyt det behagelige soldekket mens dere koser dere med musikken og ta gjerne noen drinker i båtbaren. Solnedgangen og kald øl eller et glass med vin er en perfekt kombinasjon!

Dere vil bli sluppet av samme sted som båten går fra, så dere kan fortsette feiringen. Pissup har en rekke flotte kveldsaktiviteter dere kan dra på i Barcelona. Dere kan finne ut mer om dem her.

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Sørg for at dere møter opp 15 minutter før avreise så dere rekker å sjekke inn.
  • Alle våre aktiviteter på havet er avhengig av værforholdene på den aktuelle dagen. Dersom det er dårlige forhold, vil vi kontakte dere så dere kan ombooke eller få refusjon.
  • Når dere bestiller denne aktiviteten, vil dere motta bekreftelse på e-post med mer informasjon om operatøren, inkludert kontaktinfo og oppmøteplass.
  • Husk å ta på behagelige klår og solkrem!
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding