Ta dere en adrenalinfylt dag med litt paintball og øl når dere er på guttetur. Hva kan vel være bedre enn å få skyte kompisene sine litt, for så å ta en avslappende øl sammen etterpå?

Guiden møter dere i resepsjonen på hotellet og tar dere med privat minibuss til den store utendørs paintball-banen. Her får dere alt nødvendig utstyr og hjelp fra en instruktør. Dere blir delt inn i to lag og får 200 kuler hver. Vanligvis bruker man rundt 100 kuler i timen, men om dere skulle klare å kjøre gjennom alle kulene deres, så er det mulig å kjøpe flere.

Nå er dere fullt utrustet til å starte krig! Ta ut det andre laget og vis hvem som er sjefen. Eller hvorfor ikke ha det litt moro med brudgommen? (PS. Vi anbefaler ikke paintball om vinteren. Frosne kuler gjør noe så inn i helvete vondt!)

Etter at dere har skutt på hverandre en stund får dere hver sin gode øl til å roe dere ned med før dere tar minibussen tilbake til hotellet igjen.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.