Gjørmebryting i Bratislava – se to sexy damer bryte med hverandre i gjørma!

Nyt en skamløs kveld verdig en rockestjerne! Dette er det som skjer når man arrangerer utdrikningslaget gjennom Pissup, nemlig en kveld dere kommer til snakke om i mange år fremover.

Se to vakre slovakiske jenter i bikini som slåss i gjørma! Den første delen av kvelden kommer det til å være to runder der jentene slåss mot hverandre. Jentene våre kommer fra de beste strippeklubbene i Bratislava, så dere kan være sikre på at de kommer til å gå alle sammen til å måpe når dere får se dem.

Etter at jentene har kjempet mot hverandre, så kan dere slenge inn brudgommen for å prøve å ta dem, mens han prøver å ta av dem i løpet av tre runder. Er brudgommen ei pingle, da kan en av de andre i gjengen hoppe inn i stedet. Bare tenk på de utrolig morsomme bildemulighetene når de to jentene kaster seg over en av gutta og gjørma skvetter!

Merk: Vi anbefaler at dere tar med et klesskifte. Dusjer og håndkle er tilgjengelig på stedet.

Guiden møter dere ved hotellet og tar dere med til lokalet i sentrum av byen. Vanligvis er dette i en bar, der dere får et privat rom som dere kan grise ned. Men om baren er fullbooket kan vi flytte aktiviteten til et privat hus i sentrum.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.