Hummerlimo i Bratislava – skjem dere selv bort med ekte VIP-transport fra flyplassen, eller ta dere én times lang luksussighseeing ved å kjøre rundt i byen med Bratislavas største limousin.

Denne råtøffe bilen tar opptil hele 16 personer, den er altså gigantisk! Alt i bilen er skreddersydd for å gi en kongelig følelse… her finnes det rød løper, musserende vin og en elegant privat sjåfør. Dette er den perfekte starten på enhver guttetur og MÅ prøves minst én gang i livet!

Dette er en av våre mest solgte aktiviteter, så husk å bestille i god tid hvis dere vil være sikre på at dere får plass. Hummeren kan bookes til 11-16 personer. Er dere færre så kan dere selvsagt også bestille, men dere må likevel betale for min. 11 pers.

Husk på at dere kan bestille med en sexy, slovakisk stripper til å bli med på turen for å virkelig gjøre det hele til en uforglemmelig tur!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.