Leter du etter ville ideer for en fet guttetur eller utdrikningslag?

Du har kommet til det rette stedet! Her gir vi deg en oversikt over hva slike turer bør inneholde og hva man kan finne på. Vi har bred fantasi hos Pissup og tar alltid imot ytterligere forespørsler.

Klikk dere gjennom fanene våre eller scroll ned om dere er på mobil, og oppdag hva vi mer vi har å tilby:

  1.  Hva starter man med når man skal organisere utdrikningslag eller guttetur? Det får du svar på her.
  2. Klassikernedette er aktiviteter som faller i nesten alle våre byer, og da snakker vi alt fra skyting til lekre strippeshow
  3. Syke spøker: lyst til å være litt kreativ og gå utenfor komfortsonen? Her får du noen smakeprøver på hva vi har å tilby innenfor syke narrestreker
  4. Adrenalinkick: liker dere fart og spenning så tilbyr vi det også
  5. Let’s GO!: da er det bare å begynne å velge å vrake for en uforpliktet forespørsel!

Planleggingsprosessen

Til deg som har satt i gang å planlegge et utdrikningslag har vi en liste med noen knallideer til hvordan du kommer best i gang med å planlegge en fantastisk tur for deg og vennene dine.

Men det er ikke bare, bare å ordne weekendtur for en helg gjeng, så først er det viktig å finne ut av noen essensielle ting…

Steg 1 – Antall, Tid og Pris

  • Hvor mange deltagere er dere?
  • Tidspunkt – når ønsker dere å reise?
  • Pris – hva er budsjettet deres?

Deltagere: Tenk på hvem du ønsker å ha med deg. Er dere en større gruppe kan vi tilby dere en aktivitet som for eksempel paintball, øl-sykkel i Budapest, eller en superlang stripper limo i Warsawa?
Er dere en mindre gruppe, hva med å prøve Mini-tyrefekting i Barcelona, eller kanskje crossersafari i Tallinn.

Tidspunkt: Vi forstår at det kan være meget vanskelig å finne et tidspunkt som passer for alle sammen. Til akkurat dette kan vi forslå at dere oppretter en Doodle.
Mesteparten av programmet vårt er tilgjengelig gjennom hele året.

Pris: Bli enig mellom dere hvor mye dere har tenkt å legge i denne legendariske turen. Vi har pakkereiser til alles lommebøker, så dere kan fortsatt ha en bra tur og reise billig.
For en billig helgetur, kan vi foreslå en reisepakke til Amsterdam fra kr 695,-. Har dere mer å rutte med hva med kan dere jo slå til med en pakketur til Polens riviera, nemlig til Gdansk, fra kr 1595,- Vil dere virkelig slå på stortromma og reise i ekte luksuriøs stil? Da kan vi foreslå en guttetur til Barcelona fra kr 3395,- pr hode.

Når alt dette er bestemt er det bare å gå igang med den morsomme planleggingen!

Steg 2 – Hvor bør man reise på guttetur eller utdrikningslag?

Det mange flotte opplevelser i Oslo og resten av Norge, og ikke mange stedet som slår dette landet naturmessig. Her er det både fjord og fjell for alle mann – topp skiføre kun noen kjøretimer unna storbyene om man ønsker, med både Geilo, Hafjell, Hemsedal og Norefjell blant annet også har god afterskiføring. Sørlandet om sommeren er også fint og praktisk, men til syvende og sist så er det ikke ofte man får samlet gutta på guttetur, og ihvertfall ikke ofte man skal gifte seg? *Bank i bordet* Vi har en rekke forslag for dere som ønsker å gjøre noe nytt, reise vekk, eller få garantert sol- og badevær.

Vest-Europa – Berlin, Barcelona eller Amsterdam kanskje?

Hvis dere har lyst til å reise vekk, men fortsatt beholde vest-europeisk kultur, har vi selvfølgelig mange muligheter til dere her også. Berlin er alltid en god idé – spesielt for de som er musikkinteresserte og har hørt om byens fete og syke nattklubber. Her tilbyr vi til og med en egen German Bangers-pakke for de som liker å kjøre bil – Tyskland er jo bilenes land!

barcelona-stag-party-beach

Eller frister kanskje sol, varme og latinske vakre kvinner mer? Da er Barcelona den rette destinasjonen for dere. Her får dere alt servert på et sted, eller rett og slett på et gullfat: billig øl, fete og store nattklubber langs strandlinjen, og kult og lokalt byliv som oser av langhårede brunetter. Her har dere også mange kule vannaktiviteter som Wakeboarding og Party Katamaranen hvor dere får nyte et deilig BBQ-måltid til sjøs i tillegg.

Eller kanskje dere foretrekker en skikkelig weekendtur til et sted hvor alt er lov? Amsterdam klinger bra isåfall. I denne byen er (nesten) alt lov, og dere kan finne paa mye fest og fanteri. Det finnes mange billige flybilletter fra Oslo til Amsterdam, og turen er ikke lang heller. En av vaare eksklusive Pissup aktiviter Smurfejoken foregaar her og gaar ut paa og ha en smurf lenket til dere over flere timer og under en fuktig pubcrawl. Garantert latterkrampe med andre ord. Det finnes en rekke spennende coffee shops, man kan begi seg ut paa kanalrundtur eller spasere igjennom Red Light District og kanskje bli fristet av Live Pornokveld i Amsterdam.

Steg 3 – Siste finishen – har du tenkt på alt?

Gode øl – et ekte utdrikningslag bør alltid inkludere rikelig med god øl og muligheten til å nyte dem i festlige omgivelser. Vi har derfor en guide på hver destinasjon som viser dere alle de beste plassene å feste i løpet av turen. For den ultimate smaken av virkelig god øl kan vi anbefale bryggeriomvisning med prøvesmaking av øl i blant annet Berlin og Praha.

Vakre kvinner – et utdrikningslag skal selvsagt også by på et hav av vakre damer! Her anbefaler vi dere å prøve Biff & Bryster arrangementet. Her får dere både god mat og drikke, i tillegg til strippere underveis. Dere kan se en oversigt over hvilke andre strippearrangement vi tilbyr på de ulike destinasjonene inn på hver destinasjon.
Vakre kvinner/damer kan dere finne på ALLE våre destinasjoner!

shutterstock_352089272

Kuler og krutt – Utdrikningslag aktiviteter er viktig, og hvis dere ønsker å skyte med forskjellige våpen og gevær, har vi et stort utvalg av skytemuligheter. Dere kan bestille skyting med en profesjonell instruktør på nesten alle våre reisemål.
I Budapest har dere anledning til å prøve den berømte AK47. Er dere i Tallinn kan dere skyte med forskjellige våpen av diverse kaliber.

Høytsvevende action – er dere mer adrenalin sugen enn gjennomsnittet? Hva med å prøve ut noen av våre adrenalin junkie action i luften. Her kan vi tilby en baksete tur i en  L-39 Albatros Jet i Praha eller stuntfly tur i Tallin.  Vil dere delta mer aktivt i luften kan vi anbefale fallskjermhopp-tandem i Warszawa eller Bungee-sving fra bro i Bratislava.

Aktiviteter til vanns – ikke redd for å bli våt! Da kan dere teste wakeboard, kajakk og snorkling i Barcelona og en strippe show på yacht i Riga.
For mer fartsfylt aktivitet til vanns, da burde dere prøve Hydrospeeding i Bratislava.

Hvis dere ikke synes dette er nok guttetur ideer, har vi her samlet enda litt mer inspirasjon til dere på de neste taber – klikk deg videre nå!

TOPP 3 KLASSIKERE

På alle våre destinasjoner tilbyr vi en guide som kan ta deg med på alle de kuleste barene, de hotteste klubbene og de mest sexy strippeklubbene. Deres lokalkunnskap sikrer at du unngår å falle i turistfellene og heller får oppleve de beste stedene. Du kan ikke ha et utdrikningslag uten øl. Derfor kommer du til å trenge et bra uteliv, barer og nattklubber. Hvordan får det til alt det i en fremmed by? Anskaff deg en Pissup bar guide! Vi tilbyr en i hver by!

01-shooting2

Å skyte med våpen er en fantastisk aktivitet som dere sent vil glemme. Størstedelen av våre destinasjoner tilbyr uttallige muligheter for å leke Rambo, Schwarzenegger eller hvem som nå er deres favoritt action helt!

Alle våre destinasjoner har skytebaner, men de tyngste kanonene finnes i Budapest, Tallinn og Krakow, hvor du finner alt fra Uzi’s til den berømte AK47.

02-limo

Skjem dere selv bort med en VIP flyplass-pickup. Nyt musserende vin i selskap av en deilig, lekker stripper i en lang stretchlimo eller Hummerlimo. En stilig sjåfør åpner døren for dere, hjelper dere med bagasjen og kjører dere rundt i byen. Vi har limousiner i alle typer og til alle gruppestørrelser.

Dette kan også bookes til en byrundtur (1 time). Prøv dette minst en gang i livet!

SYKE SPØKER

Kidnapping + Strippeshow

business_man_kidnapped_in_the_back_of_mercedes_SHT

Kidnappet fra gaten eller en bar, brudgommen/offeret blir lagt i håndjern, bind for øynene og kjørt avgårde av 2 store menn. Hva nå? Enkelt. Kom dere til strippeklubben og vent på hans ankomst. Han vil bli satt fast i en strippestang med håndjern og så starter det virkelige showet.

Dette fungerer bare hvis hele gruppen er klar over hva som kommer til å skje. Sjekk ut denne fete aktiviten som blant annet fåes i Gdansk – Kidnapping + Strippeshow.

Hitchhiker Stripper

Sexy_Hitchhiker_Girl

Fantastisk arrangement til den uheldige mannen som skal giftes bort. Kanskje dette kan få han til å smile igjen?

Litt flottere enn din typiske langhårete omstreifer som holder et et pappskilt hvor han ber om hjelp til å komme seg videre på veien. Vår Pissup buss plukker henne opp og hun viser sin takknemmlighet ved å ta av seg klærne. Det er mulig å bestille denne narrestreken på alle våre destinasjoner.

XXL Rolly Polly Show

Overweight_Girl__Banana_ (1)

Denne narrestreken tilbys eksklusivt i Praha og i Krakow og går ut på at den kommende brudgommen narrer forloveren. Er du lei av alle de flaue arrangementene han har tatt deg med på, eller måtte du organisere ditt eget utdrikningslag? Ta hevn mens dere er ute og spiser middag eller ute og drikker noen øl. Stuntet involverer en stor dame, varm Fanta og litt toaletthumor. Vi trenger visst ikke å gå inn i detaljer her!

Pissup Smurfen

dutch_smurf_joke__image1

I Amsterdam finner du vår helt egen Smurf, som vet best hvordan håndjern brukes. Smurfer er helt spesielle skapninger som kan underholde deg og vennene dine på et helt nytt nivå.

Sjekk ut Smurfejoken!

ADRENALINKICK

Jegerfly

08-jet
Dette arrangementet, som tilbys eksklusivt i Praha, er for alle dere som er på utkikk etter litt adrenalin i hverdagen. Vi stropper deg fast i et L-39 Albatros Jet, som er det foretrukne treningsflyet til russiske MiG piloter. Piloten stiger med over 4.000 fot/minutt i over 700 km/t med stor akrobatisk stil.

Hoppe i Strikk

shutterstock_47284666

Vi tilbyr også muligheten til å hoppe i strikk. Dette er virkelig ikke for de sarte sjeler. Her trengs ingen guide eller instruktør, kun deg, en gigantisk strikk og 120 meter ned til bakken og guts!

Innendørs fallskjermhopping

Ikke så glad i høyder, men har fremdeles lyst til å oppleve det å være i fritt fall? Vi tar deg med til de vertikale vindtunnellene i Riga, Praha and snart Budapest, hvor du kan oppleve vindhastigheter opp til 340 km/t.

Skreddersy din egen reise herunder – velg destinasjon, så overnatting, og avslutt med aktiviteter.

Gå igang umiddelbart og lag din pakke helt uforpliktende her:

Abonner på vårt Nyhetsbrev :
Motta vårt månedlige Nyhetsbrev & eksklusive Tilbud