Velkommen til det Beste Event-Reisebyrået i Europa!

Vi tar sikte på å levere en unik og minneverdig opplevelse for den moderne mann. Siden 2001 har vi i Pissup Reiser hatt som mål å arrangere de villeste utdrikningslag og helgeturer.

 

Vår filosofi og historie

Vi ønsker å tilby det moderne mennesket en unik og uforglemmelig reiseopplevelse. Siden 2001 har vi hatt som mål å arrangere de villeste utdrikningslagene og festreisene i Europa. Pissup er et reisebyrå som utelukkende jobber med å organisere ville gutteturer og utdrikningslag for våre kunder.

Pissup Tours er et internasjonalt reiseselskap som ble grunnlagt i 2001 i England av Mark Robertson og Neil Smith. Pissup er et av de første reisebyråene som spesialiserer seg på å sette sammen fest og utdrikningslagturer. Til å begynne med sendte vi våre reisende hovedsakelig til Praha, men ettersom konseptet raskt ble en suksess, utvidet vi til andre destinasjoner som Barcelona, Gdansk, Tallinn, Budapest, Bratislava og Warszawa. I 2007 fikk Pissup kontor i Danmark, ledet av Mads Thorsdal og Rasmus Christensen, som deretter inntok Tyskland, Spania, Nederland og Skandinavia med konseptet.

Reiser som kjører på skinner

I 2014 overtok Mads og Rasmus styringen av organisasjonen og har jobbet aktivt med å kunne tilby den beste reiseservicen til våre kunder. Pissup er en del av selskapet Custom Tours som er basert i Sveits. Idag arrangerer vi turer til 13 ulike reisemål i Europa og har mer enn 600 aktiviteter som våre kunder kan velge mellom. Uansett om våre kunder velger å arrangere deres utdrikningslag i Budapest, Praha, Amsterdam eller en av våre andre byer, garanterer vi at festen kommer til å bære preg av filmen “The Hangover”.

Over 100.000 kunder igjennom 15 år

Vår erfaring I bransjen er unik. Vi har organisert reiser for mer enn 100.000 kunder i løpet av de siste 15 årene. Vi velger våre partnere nøye, og har hatt et godt forhold til dem i mange år. Vi tester selv aktivitetene vi tilbyr for å være sikker på at de lever opp til våre krav om hva en fantastisk reise bør inneholde. På denne måten klarer vi å fortsette med å levere unike tjenester til våre kunder.

Service er vår største prioritet

Vi vet hvor mye som skal til for å planlegge en reise med futt i hvor man får mest mulig for pengene. Derfor tilbyr vi kontinuerlig service fra dere lander på flyplassen, gjennom hele oppholdet og til dere skal hjem igjen. Våre engelsktalende konsulenter planlegger alt sammen med dere før avreise og våre lokale guider står klar døgnet rundt til å hjelpe dere med å gjøre turen uforglemmelig.

Du har kanskje sett oss på TV?

Vi har flere ganger blitt positivt omtalt i flere store medier som Dagbladet, Nettavisen og MANN i Norge, for ikke å nevne The New York Times i utlandet.

Den viktigste tilbakemeldingen er allikevel den vi mottar fra våre kunder om deres egne erfaringer. Basert på denne tilbakemeldingen prøver vi alltid å optimalisere våre tjenester og destinasjoner. Vurderinger fra tidligere reisende rangerer oss blant de beste på Trustpilot. I en studie av 93 kunder, har vi mottatt en vurdering hvor 91% er fornøyde og 97% sier de ville anbefalt oss til andre. Dette gjør oss til et av de mest troverdige blant reiseselskapene.

Våre medarbeidere

Pissup er som sagt at internasjonalt reiseselskap og vi kan derfor si ”hei” på flere språk. Både fra København, Lugano, Madrid, Budapest og Hamburg! Under kan du se profilene til våre hverdagshelter som jobber med å arrangere de perfekte reisepakkene til deg og dine venner.

annabelleAnnabelle

Annabelle er vår spansk-belgiske reise konsulent for det franske og spanske markedet. Hun begynte i Pissup teamet mars 2014 og elsker hvordan jobben hennes gjør henne i stand til å jobbe og reise på samme tid. Hun elsker å utforske de ulike destinasjoner som vi tilbyr og prøve ut våre nye og spennende aktiviteter. Hvis du vil ha noen flere detaljer om en destinasjon eller aktivitet så ikke nøl med å kontakte henne.

franziskaFranziska

Franziska er vår 26 år gamle reisekonsulent fra Hamburg, Tyskland. Hennes største lidenskap er reise, og hun prøver alltid å komme seg på en reise når hun har mulighet. Hvis du er en kunde som bor i Tyskland, Østerrike eller Sveits da er hun den unge damen som vil være med på å hjelpe deg med dine reiseplaner. Med dine innspill og hennes erfaring vil du planlegge en legendarisk guttetur. Hun lever med mottoet “mer stage dives, mindre catwalks”.

gabriellaGabriella

Gabriella er en av våre reisekonsulenter som bor og jobber i Ungarn. Hun har massevis av erfaring innen reiselivsbransjen og har jobbet som guide på våre turer gjennom mange år. Hvis du er fra Skandinavia er det stor sjanse for at du kommer ti å møte Gabriella på en av våre mange reisemål.

maxMax

Max er «the old man» av Pissup, på mange måter! Han har vært her lengst, og startet med det opprinnelige selskapet helt tilbake i 2004. I dette tiåret har han gjort alt fra å operere som guide til å fungere som daglig leder. Han har sett og gjort det meste. Vi utfordrer deg til å prøve og sjokkere ham! Når han ikke sjekker våre tjenester eller jobber, kjører han Superbike amatørnivå.

Michael RMichael R

Mike er både reisekonsulent og markedsføring ekspert i en og samme person. Det er ingen byer i sentral eller øst Europa han ikke kjenner ut og inn. Om han ikke er ute og reiser kan du finne ham i å utfolde seg i sin største lidenskap – sport. Fotball, boksing og rafting i frådende elver gir han den dosen av adrenalin han behøver. Han er også en av våre talentfulle språk genier og kan snakke både Tysk, Engelsk og Ungarsk.

Patrick is one of our German stag party expertsPatrick

Patrick er vår entusiastiske reisekonsulent og bor iBudapest.  Han kommer opprinnelig fra Syd-Tyrol, men har bodd mesteparten av livet sitt i utlandet. Patrick er en 100% reisejunkie, og leter konstant etter uavbrutte utenlandske eventyr. Patrick er utdannet i Marketing Management og snakker 4 språk flytende.

elenaElena

Elena er vår regnskapsføringsassistent som hjelper oss med diverse administrative oppgaver fra vårt markedsføringskontor i København. I tillegg til å jobbe for Pissup, studerer Elena Business Administration and Commercial Law ved Copenhagen Business School. Hun snakker flytende dansk, engelsk, russisk og har en stor interesse for internasjonale relasjoner. På fritiden liker hun god mat, å danse og selvfølgelig er hun glad i å reise.

mikeMichael B

Mike kommer fra London og er vår nye researcher. Han bor for tiden i København hvor han tar master i Globale Studies på Roskilde Universitet. Han har nettopp begynt å jobbe for oss på deltid og med hans egne ord; ‘I am thoroughly enjoying the experience!’. Mike elsker å reise og har backpacket mange ganger rundt om i verden. Når han ikke jobber har han mange sunne interesser som golf, boksing, fotball, god elektronisk musikk og øldrikking.

marjanMarjan

Marjan er administrerende direktør og øverste sjef for vårt bookingkontor i Lugano, Sveits. Ikke noe går inn eller ut av selskapet uten å ha passert hennes skrivebord og våkne blikk. Hun snakker 4 språk flytende og har en Master i Økonomi som hun fullførte i 2009.

rasmusRasmus

Rasmus er en av eierne av Pissup, og har ansvaret for den lovmessige og finansielle administrasjonen av organisasjonen. Han er tillegg ansvarlig for PR og markedsføring av Pissup. Han har jobbet for Pissup siden 2007, og har en AP grad i Marketing Management, samt en Bachelor of Science i Økonomi og Ledelse. Rasmus har besøkt stort sett alle Pissup destinasjonene og han mener den beste måten å besøke en by på er ved å drikke og spise seg igjennom den. Han elsker å stå på ski, er en stor fotballfan og har en herlig nerdete side ved seg selv som sentrerer seg rundt ulike gadgets og science fiction.

madsMads

Mads er Pissup sin andre strategiske leder og selskapets tekniske geni. Han er personen alle henvender seg til dersom de opplever problemer med hjemmesiden eller hvis det er andre tekniske problemer. Mads er ekspert i Google Analytics og står også for vår online markedsføring. Mads bor nærmest på kontoret, men når han endelig forlater det forvandles han til en munter person som elsker mat, drikke og ville opplevelser. Mads har alltid en positiv innstilling til livet og deler gjerne sitt gode humør med de rundt seg.

adamAdam

Adam er sjef for vår avdeling i Barcelona, og han er også en del av vårt markedsførings team. Han stammer fra den snøfylte foten av Canadiske Rocky Mountains, og er mest sannsynlig den mest Canuck stereotypen i Europa. Han kom over dammen og til Brno, Tjekkia, i 2010 for å fullføre studier, og her ble han introdusert for Mads og Pissup teamet. Litt over 1 år senere byttet han ut snø med sand, ble en del av teamet og har i dag den gleden av å kunne kalle Bracelona «hjem» siden.

Boris

03-boris

Boris er vår Purchasing Manager for hotell, aktiviteter og generelle serviser. Han har erfaring fra reiselivet siden 2003 hvor han dekket diverse aktiviteter innenfor Incoming European Travel industry. Han er vår hovedkontakt for alle våre leverandører fra Lugano og København siden 2010. Han kommer fra Italia, men har bodd i flere land i Europa. Han elsker å svømme, god mat og whisky!

Michelle

05-michelle-300x300Michelle ble vår assistent i Wild East Travels sist October og er veldig glad for å være en del av teamet. Hun studerer på Økonomi og Psykologi på  Copenhagen Business School, som hun finner meget spennende og håper på at hun ikke ha god nytte av i hennes karriere. På fritiden liker hun å trene, reise, fest, lage god mat og slappe av med venner og hennes kjæreste. Hennes favorittquote er: “Travel is the only thing you buy that makes you richer.”

Weronika

06-weronikaWeronika er vår Account Manager på det tyske markedet. Hun var født i Polen, og vokste opp i Vienna, og har nå bodd i Budapest over et år. Hun elsker byen, og har utviklet god kunnskap om nattlivet der. Hun elsker å dra ut, prøve nye ting og møte nye mennesker, og derfor trives hun godt i Pissup!  Hennes egne ord:  “It makes me happy to share something I like with other people and to organize a good time for them.”

Jonny

02-teamJonny jobber som Account Manager på det tyske markedet. Han er født i Tyskland, da det stadig var Øst-Tyskland! Nå bor han mellom Berlin og Budapest. Etter å ha studert sang og komponering, jobbet han flere år i underholdningsbransjen. En sekundær karriere startet med å være CMO og deretter distributør, for å tilslutt havne her hos Pissup.

Till

Till er vår Account Manager i Budapest. Han er opprinnelig fra Munich, men har bodd i Budapest i lang tid, og elsker å feste der. Utenom å være en ekte partyløve, har han reist verden rundt de siste 10 årene og har mange morsomme historier å fortelle. Han har tatt seg av salg i diverse hoteller, og har også bodd i Thailand en stund. Han snakker tysk, engelsk og hungarsk flytende.

Keni

01-kenziKeni er fra Budapest. Hun har nylig klatret opp Pissup-rangene fra å være Budapests langtids guide til å nå ta seg av service etter salg hos Pissup, og er nå offisielt et del av teamet. Hun beskriver seg selv som: “80% superwoman, 20% unicorn, because I looked in the mirror and that is what I saw!”

Celine

04-celineCeline er vår account manager for det franske markedet og bor i Budapest. Hun er opprinnelig fra sør-Frankrike. Hun bodde 10 år i England, elsker å reise og å møte nye mennesker.

Hennes nysgjerrige natur gjør at hun elsker å utforske nye steder og lære noe nytt hver dag. Hun studerer og leser konstant! Du kan være sikker på at hun vil gå den ekstra mil for å garantere at dere får den beste helgen noensinne.

Dan the Man

Dan har jobbet innenfor reisebransjen og reist verden rundt i mange år. Etter å ha bodd 10 år i Australia, kom han tilbake til Europa og joinet  Pissup og har vært lykkelig siden. Hans interesser inneholder blant annet: football, spilling, reising, se på filmer og selvfølgelig drikking!

Privacy Policy

Vi forstår og respekterer privatlivet ditt. I dette avsnittet som handler om våres personverns politikk, forklarer vi hvordan vi innsamler data om deg, hvordan du bruker hjemmesiden vår, hvordan vi bruker dataen/informasjonen, hvem dataen/informasjonen kan videresendes til og hvordan du kan rette på dataen/informasjonen du har sendt oss.

Politikken vår er i overensstemmelse med europeisk lovgivning, “Directive 95/46/EC of the European Parliament and of the Council of 24 October 1995”, som omhandler beskyttelse av individer med hensyn til behandling av personlige data og den frie bevegelsen av slik data, Nr. 108.

Hvordan innsamler vi data om deg og hvordan du bruker hjemmesiden?

Vi spør om din personlig informasjon i flere forskjellige tilfeller (for eksempel):

– Når du lager en reservasjon eller kjøper noe fra hjemmesiden vår eller igjennom kundeservicen – via email, brev, fax eller over telefon
– Når du deltar i undersøkelser, eller gir oss ris og ros
– Når du gjør en forespørsel, eller skriver deg opp til spesielle tilbud

Vi bruker også ‘cookies’ til å innsamle informasjon om hvordan du bruker hjemmesiden vår. Cookies er en funksjon på din internet browser som tillater servere å midlertidig oppbevare informasjon i browseren din når du er besøker hjemmesiden vår. De fleste browsere aksepterer automatisk cookies, men du kan slette eksisterende cookies fra din browser. Du kan også endre dine browser-innstillinger så de ikke aksepterer cookies i fremtiden.

For å kartlegge hvordan kunder finner hjemmesiden vår, bruker vi en tredjepart til å samle inn informasjon. Ingen personlige informasjon (som brukes til å identifisere deg) blir samlet i denne prosessen og denne anonyme handlingen forbinder ikke handlingene dine online med en identifiserbar person.

Hvordan bruker vi dataen/informasjonen din? 

Vi bruker dataen/informasjonen din til følgende prinsipielle formål:

– For å tilby deg høyest mulig servicenivå og hjelpe deg med å få mest mulig ut av hjemmesiden vår.
– For å gjennomføre bestillinger og kjøp du foretar på hjemmesiden vår og alle forespørsler vi mottar fra deg.
– Til andre administrative formål og for intern analyse og markedsføring av nye tjenester.
– Når du kontakter oss på email vil vi bruke den informasjonen du gir oss til å yte en bedre service.

Hvem kan dataen din bli videresendt til? 

Vi videresender dataen din til partnerne som vi samarbeider med for å kunne levere hotell og aktiviteter til deg. Vi vil bare bruke dataen til å kunne utføre bestillingsønskene dine.

Vi videresender ikke dataen din til noen andre tredjeparter med mindre det er nødvendig i forbindelse med å oppfylle bestillinger, kjøp eller forespørsler som du foretar på hjemmesiden og gjennom kundeservicen vår. Vi kan bli nødt til å gi dataen din videre dersom det er påkrevet av loven. Vi kan også sende dataen din til tredjeparter og profesjonelle rådgiver som handler på våre vegene som forplikter seg til å holde informasjonen hemmelig.