Overnatting

Hotel

Leiligheter i Praha

Våre lejligheter i Praha er nydelige og våre favoritter når det kommer til å tilby overnatting til en billig penge. Hvis dere gjerne vil spare mest mulig til å bruke på alkohol, er dette den beste løsningen for dere. Disse gatene er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag.

Selv om dette er den billigste løsningen, passer vi på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

Pissup Bar Guide for Prague Stag Dos

Privat Pubcrawl

Rask overblikk:
  • Engelsktalende guide
  • Gratis strippeklubb inngang
Kort beskrivelse:
Kast ikke bort tiden på å vandre rundt på leting etter de beste stedene i Praha. Slå heller følge med en lokalguide for å vise deg Prahas beste øl og strippeklubber. Guiden har lokal kjennsk
Les mer >
transfer
shutterstock 37299079

Transport Til/Fra Flyplassen

Rask overblikk:
  • Privat busstransport til og fra flyplassen
  • Engelsktalende guide
Kort beskrivelse:
For folk som bestiller pakkereise. Buss transporten er privat og enkeltvis for hver gruppe, så du har mulighet for å bestille 'underholdning' ombord.
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Billig, billigere, Praha. Kunne det ikke være gøy å ta en tur til Praha som er kjent for sine mange nattklubber og prisvinnende, superbillige øl?

Ved ankomst på flyplassen i Praha blir dere møtt av en guide og kjørt til hotellet som ligger sentralt i byen. Praha er kjent for ekstremt billige, men gode restauranter, og for ikke å glemme det fantastiske bylivet. Denne pakken inkluderer en privatguide som tar dere med på diverse populære barer. Her vil dere erfare at noen av de billigste ølene dere noensinne har kjøpt faktisk kan være de mest velsmakende. Når alle har inntatt nok drikke tar vi dere med på en av Prahas beste strippeklubber.

Vi sørger selvfølgelig for transporten tilbake til flyplassen etter at dere har hatt en knallgod festhelg, slik at dere kommer vel hjem.