Middelaldermiddag i Praha – lev ut Game of Thrones-fantasiene dine med en middelalderfest!

Ja, vi det at GoT ikke er sanne historier, men Praha var virkelig en by med riddere i skinnende rustning og jomfruer i nød – det kan du se på de labyrintiske gatene og gamle gotiske bygningene.

Det er derfor veldig morsomt å virkelig ta inn ånden av stedet og bestille en middelaldermiddag. Middagen er komplett med musikk, magedansere, riddere og et flammeshow. De kommer til å dra dere inn i atmosfæren av det gamle Praha. Dette stedet har hatt åpent hver dag siden 1375!

Slik fungerer det:

Guiden møter dere ved hotellet eller annet avtalt sted og tar dere med via offentlig transport til en middealderpub/restaurant. Billetten til transporten er ikke inkludert.

Her har dere en bordreservasjon som venter på dere. Middelaldershowet finner sted mellom 19.00 og 22.00 – fra tirsdag til lørdag. Showet er ikke tilgjengelig på søndager og mandager.

I tillegg til inngangen til showet, så får dere også en 2-retters middag i middelalderstil inkludert i prisen sammen med to drinker. Måltidet består av suppe og hovedrett ELLER hovedrett og dessert!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.