Bryggeriomvisning i Praha – arranger utdrikningslaget på det nest største bryggeriet i Tsjekkia!

Dette bryggeriet i Praha bør dere ikke gå glipp av. Det er nemlig det største bryggeriet som finnes i Praha og det nest største i landet. Det er her de brygger den verdenskjente ølen, Staropramen.

Dere trenger ikke være redd for at det skal være en av disse museumsomvisningene som får en til å gråte av kjedsomhet. Neida, dette er nemlig en høyst informerende og morsom omvisning!

Slik fungerer det:

Gruppen blir hentet av guiden ved hotellet eller annet avtalt sted. Guiden tar dere med via offentlig transport eller til fots til bryggeriets besøkssenter. Etter at dere har kommet frem kommer dere til å starte omvisningen.

Vennligst merk: dette er en offentlig omvisning! Derfor kan det også være andre fremmede med.

Omvisningen tar ca. 45 minutter, der dere blir guidet gjennom historien til bryggeriet og bygningene og dere får lære om hvordan øl blir laget. Etter historietimen får dere gå videre til det dere egentlig kom for: alkoholen!

Etter omvisningen har dere en bordreservasjon i bryggeriets ølbar. Dere får 4 x 0,2 liter øl, der de ansatte forteller om de ulike. Brudgommen kan få tappe en runde med øl til gruppen selv. Under ølsmakingen får alle i gruppen velge hver sin snacks, i tillegg til at alle får potetgull.

Etter smaksprøven får alle hver sin spesielle jubileumsølbrikke! Dette er virkelig noe for enhver ølelsker AKA enhver mann!

Ta kontakt med oss og bestill i dag for å sikre dere en plass på bryggeriomvisningen! Dette vil dere ikke gå glipp av.

Merk: Vanlige åpningstider for bryggeriet er 10:00 til 17:00, der den siste omvisningen starter 16:00. Vi pleier å si at 14:00 er en perfekt starttid, men ta kontakt med oss så kan vi planlegge omvisningen etter hva som passer dere best.

Husk på at dette er offentlig omvisning, så dermed kan det også være andre fremmede med.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.