Overnatting

Budget Accommodation for Stag Dos

Budsjettovernatting Gdansk

Dere får losji på et 1-2 stjerners hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Det er sengeplasser til alle, men frokost er som regel ikke inkludert.

Selv om dette er den billigste løsningen, passer vi på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

beers
shutterstock 268477412

Ut på livet

Rask overblikk:
  • Vennlig engelsktalende guide
  • Pub med bordreservasjon (+1 vodkashot hver)
  • Inngang og bordreservasjon på strippeklubb (+1 gratis øl hver)
  • Inngang på nattklubb
  • Hjelp med taxi om det blir nødvendig
Kort beskrivelse:
Ut på livet i Gdansk – det aller beste byen har å by på! Har dere lyst til å prøve alt det beste Gdansk eller Sopot har å tilby på en og samme kveld, uten å måtte stress
Les mer >
transfer
Gdansk Package Return Transfers Supplied

Transport Til/Fra Flyplassen

Rask overblikk:
  • Privat busstransport fra flyplassen til hotellet retur
Kort beskrivelse:
For folk som bestiller pakkereise. Buss transporten er privat og enkeltvis for hver gruppe, så du har mulighet for å bestille 'underholdning' ombord.
Les mer >
transfer
shutterstock 154038500

Sexy Room Service

Rask overblikk:
  • Engelsktalende guide.
  • Stripshow
Kort beskrivelse:
Gikk det litt over stokk og stein igår, og dere er usikkre på om dere kommer dere ut av døren? Da har vi den perfekte løsningen for dere. Vi sørger for at dere kommer i godt humør med
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Med denne billige pakketurløsningen blir ikke lommeboka skranten, samtidig som at det fortsatt er mange muligheter for å oppleve Gdansk by Night.

Å ha et bestemt budsjett betyr ikke at man ikke kan ha en uforglemmelig guttetur. Eller kanskje den blir det? Spørs hvor mange pils det blir!

Gdansk tilbyr en masse spennende til en rimelig pris og denne startpakken inkluderer alt det nødvendige som utdrikningslaget trenger.

Aktiviteter kan naturligvis legges til etter ønske, fra strippere til skyting. Spørr for flere detaljer.