Pissup Partybuss i Gdansk – hopp ombord på denne fete festen på hjul!

EKSKLUSIVT FOR PISSUP – Alle ombord! For en fantastisk måte å starte eller avslutte turen på! Dette er den eneste partybussen i Gdansk som er skreddersydd spesielt for dere gutter.

Bussen er utstyrt med strippestang, høytalersystem, sotede vinduer, discolys og en bar ombord. Dette er bestselgeren vår, så det kan være lurt å bestille nå for å forsikre dere om at den er tilgjengelig! Slapp av i det luksuriøse interiøret og ta en GRATIS øl, mens en polsk skjønnhet utfører skitne dansetrinn for dere på strippestangen. Det finnes også mulighet for å kjøpe mer øl i baren ombord (1 øl koster ikke mer enn ca. 10-12 kroner).

Denne bussen er eksklusiv for Pissup og det finnes ikke noe annet lignende i byen!

En fantastisk måte å bli hentet/sluppet av på flyplassen, eller kanskje dere vil på en kort byrunde før dere sjekker inn? Dere kan også bestille Pissup partybuss når som helst under oppholdet deres i Gdansk, slik at dere kan bli litt bedre kjent med byen. Bussen er også tilgjengelig uten stripper, spør oss for å få flere detaljer.

Ta kontakt med oss og bestill i dag for å sikre dere en Pissup Partybuss til utdrikningslaget i Gdansk!

Merk: Bussen har plass til maks 29 personer.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.