Ut på livet i Gdansk – det aller beste byen har å by på!

Har dere lyst til å prøve alt det beste Gdansk eller Sopot har å tilby på en og samme kveld, uten å måtte stresse? Da er det bare å bli med oss ut på livet, der alt har blitt fikset av de lokale guidene våre, slik at dere ikke trenger bekymre dere for noe som helst!

Når man kommer til en ny by er det aldri lett å vite hvor man skal gå og hvilke steder som er bra og ikke. Man havner som oftest alltid i turistfellene og får kanskje en litt dårlig opplevelse på grunn av at man ikke er kjent. Men det problemet har vi fikset med denne utrolige helkvelden som har med alt det beste som finnes i området.

Slik fungerer det:

Den vennlige engelsktalende guiden vår møter dere ved hotellet og tar dere først med til en av byens kuleste barer. Her har dere bordreservasjon og alle får 1 velkomstshot hver. Deretter bærer det videre til den beste strippeklubben i hele Gdansk. Her har dere også en bordreservasjon pluss at dere får en GRATIS øl/drink hver.

Og så sist, men ikke minst, drar vi dere videre til en av de feteste nattklubbene i byen, der de spiller best musikk og stemningen er på topp. Møt noen av de vakre, polske skjønnhetene og dans dere inn i natten.

Trenger dere hjelp med taxi når dere skal hjem for kvelden? Da er den vennlige guiden der for å hjelpe dere med det.

Ta kontakt med oss og bestill i dag for å sikre dere den beste kvelden noensinne i Gdansk!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.