Off-road Eventyr i Gdansk – for ekte menn som liker store motorer og røft terreng!

Er dere en gjeng som liker når adrenalinet pumper og dere kan høre motoren brøle? Da har dere kommet helt rett. Vårt off-road eventyr i Gdansk er garantert den ultimate opplevelsen for dere!

Guiden møter dere ved hotellet og tar dere med til stedet via en privat buss. Når dere kommer frem vil instruktørene gå gjennom noen sikkerhetsinstruksjoner med dere.

Etterpå får dere muligheten til å kjøre profesjonelt utstyrte og store 4WD terrengbiler på den beste og mest utfordrende offroad-banen i hele Gdansk. Dere kommer til å lære dere ulike oppgaver som å navigere, klare uoverkommelige hinder og få bilen opp fra gjørma om det blir nødvendig. Vanligvis blir det 3-4 karer per kjøretøy pluss én instruktør.

Dere får utdelt alt nødvendig utstyr på stedet.

Når dere er ferdige transporteres dere tilbake til hotellet, for etter denne runden kommer dere til å trenge en dusj.

Ønsker dere å gjøre dette til en heldagsaktivitet? Da kan dere også legge til en grilbuffet og øl. Eller hva med en sexy hitchhiker på veien hjem? Skriv eller ring til oss for mer informasjon.

Ta kontakt med oss og bestill i dag for å sikre dere en plass på et fantastisk off-road eventyr!

Merk: Av åpenbare grunner får dere ikke kjøre om dere er påvirket av alkohol eller andre rusmidler.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.