Overnatting

3 Star Hotel in Riga on Stag Do

3-stjerners hotell i Riga

Dette er løsningen for dere som gjerne vil ha det litt mer komfortabelt. Pissup passer på at dere får et 3-stjerners hotell med frokost inkludert. Dere kan få 2-4 personers rom. Hotellene ligger sentralt, slik at dere slipper å bruke masse tid på å komme dere hjem om natten. Vi passer på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal dra ut på byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap samt adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

beers
shutterstock 267308225

Pils, Piker & Party

Rask overblikk:
  • Engelsktalende guide
  • Strippeklubb
  • Inngang
Kort beskrivelse:
Treenigheten – i hvertfall for guttenes bytur. Pils, Damer og Dans! Pils: Guiden deres møter dere ved hotellet og starter med å ta dere med ut på en barguide igjennom byen.
Les mer >
beers
shutterstock 89179663

Festmåltid med 3 strippere

Rask overblikk:
  • Vennlig engelsktalende guide
  • 3-retters middag (biff til hovedrett)
  • 2 drinker hver
  • 3 strippere
  • Inngang til strippeklubben etter middagen
Kort beskrivelse:
Festmåltid med 3 strippere i Riga – ta utdrikningslaget til neste nivå med deilig mat og sexy damer! Dette er den perfekte måten å starte utdrikningslaget i Riga på! Tilfred
Les mer >
beers
shutterstock 37299079

Transport Til/Fra Flyplassen

Rask overblikk:
  • Privat busstransport til og fra flyplassen
Kort beskrivelse:
Busstransporten er privat og enkeltvis for hver gruppe som bestiller pakkereise, så du har mulighet for å bestille 'underholdning' ombord.
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Du er kanskje vant til kyllinglår og andelår, men hva med et ekte Latvisk festmåltid med et damelår på siden? Dette er en skikkelig pakketur for menn som vil ha en vill helgetur til Riga.

Vi byr på tre-retters strippemeny og øl i Riga. Mellom hver rett vil det komme en stripper og underholde dere med intense strippeshow - og en kveld som dette må selvfølgelig rundes av med inngang til en av Rigas fine strippeklubber.

Senere tar vår lokalguide dere med ut på kjente barer og nattklubber hvor det er spesielt sørget for inngang til en av Rigas beste strippeklubber, for vi vet jo at man aldri blir lei av å se på pene jenter!

Vi henter dere på flyplassen og kjører dere til hotellet i Riga, og sørger så klart for transport tilbake til flyplassen også, når helgen er over.