Bobkjøring i Riga – hopp i en av bobsledene og opplev en helt utrolig og naturlig rus!

Dette er ekte saker! Dette er ikke noe tullete VR-spill eller en barnebakke i Gullingen, dette er faktisk bobbanen det latviske landslaget i bobkjøring bruker til vinter-OL! Har du baller nok til å prøve den?

Opplev den utrolig spennende banen, som også er den lengste bobbanen i hele Europa. Denne aktiviteten involverer at fire personer om gangen får suse nedover banen i en bobslede. Så om dette ikke letter på bakfylla er det nok ikke noe som kan det! Utrolig moro, spesielt på vinteren når det er is og snø.

Dere kommer til å suse nedover banen i en heidundrende fart, med vinden i håret og rødsprengte kinn. Dette er en opplevelse dere sent kommer til å glemme! Dra med gutta ut i den friske lufta litt og se hvem som er tøffest når alt kommer til alt.

Merk: Denne aktiviteten avhenger mye av været og er derfor bare tilgjengelig mellom oktober og mars, fra 12:00 til 17:00. Så om dere kommer på sommeren kan dere heller sjekke ut Sommer-bobkjøringen vår i stedet. Det kan også forekomme at bobbanen blir utilgjengelig under større konkurranser.

Av åpenbare grunner får man ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler når man skal delta i denne aktiviteten.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.