Overnatting

Budget Accommodation in Riga

Budsjett Overnatting Riga

Om dere ønsker å heller bruke penger på damer og drikke enn hotell er dette det perfekte stedet for dere. Dere får losji på et 1-2 stjerners hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vant til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Det er sengeplasser til alle, men frokost er som regel ikke inkludert.

Selv om dette er den billigste løsningen, har dere fremdeles mulighet til å kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal dra ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

beers
shutterstock 267308225

Pils, Piker & Party

Rask overblikk:
  • Engelsktalende guide
  • Strippeklubb
  • Inngang
Kort beskrivelse:
Treenigheten – i hvertfall for guttenes bytur. Pils, Damer og Dans! Pils: Guiden deres møter dere ved hotellet og starter med å ta dere med ut på en barguide igjennom byen.
Les mer >
beers
shutterstock 37299079

Transport Til/Fra Flyplassen

Rask overblikk:
  • Privat busstransport til og fra flyplassen
Kort beskrivelse:
Busstransporten er privat og enkeltvis for hver gruppe som bestiller pakkereise, så du har mulighet for å bestille 'underholdning' ombord.
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Billig damejakt i Latvia. Bli med oss på en billig tur til Riga hvor vi tester bylivets jungel.

Vi henter dere på flyplassen og kjører dere til hotellet i Riga. Når dere har pakket ut og stemningen er klar for damejakt i Latvia, tar vi dere med ut for å kjenne på bylivet. Vår lokale, engelsktalende guide viser dere rundt på Latviske barer og sørger for at dere kommer til å se lettkledde damer på de forskjellige strippeklubbene. Det er også sørget for fri inngang til en av Rigas beste nattklubber. Når helgen er over er dere ikke blitt fattigere, men derimot rikere på opplevelser. Vi sørger også for transporten tilbake til flyplassen så alle kommer vel hjem.