Overnatting

photo-1445991842772-097fea258e7b

Budsjett Hotell

Hvis dere ikke har lyst til å bruke penger på hotell, og ser på det som kun et sted å sove et par timer, har vi dette budsjetthotellet i København som alternativ.

Aktiviteter Inkludert

Paintball Copenhagen

Paintball

Rask overblikk:
  • 2 timers Paintball
  • 200 skudd
Kort beskrivelse:
Få adrenalinet til å pumpe igjen etter en hard kveld på byen! Denne aktiviteten er perfekt for å få et avbrekk fra drikkingen, samtidig som dere får røre på dere og
Les mer >
shutterstock 207281611

Pubcrawl

Rask overblikk:
  • Pubcrawl til 3 barer
  • Guide
  • 3 øl og 3 shots hver (1 i hver bar)
Kort beskrivelse:
Dette er et must i selveste København - kongen av Skandinavisk øl. Med dets mangfold av brune barer og pubber, og stamkundene som kommer med, må dere sikre dere en pubcrawl med gjengen for å kj
Les mer >
Steak Meal

3-retters middag

Rask overblikk:
  • Bordreservasjon
  • 3-retters middag
  • Brød, smør, kaffe, te, vann
Kort beskrivelse:
3-retters middag i København – uten mat og drikke duger helten ikke og det samme gjelder når man skal på guttetur til Danmarks hovedstad! Det er viktig å få i seg mat når man skal
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Denne pakken forsikrer at dere får en topp tur med alle nødvendigheter, uten at det blir tungt for lommebøkene deres. Vi sjekker dere inn på et budsjetthotell i sentrum av København, og sørger for forskjellige aktiviteter. Start med en runde utpå paintball-banen for å få ut litt energi, og konkurrere om hvem som har best målsikte.

Det er naturligvis organisert en pubcrawl for dere, et must på enhver guttetur!

Om dere ønsker å oppgradere turen, anbefaler vi våres Deluxe Steak Meal. Videre kan dere også legge til Go Kart hvis dere har enda mer energi på lager, og liker fart og spenning.

Lyst på å litt clubbing, anbefaler vi også en tur innom Hive, hvor vi kan sørge for inngang forbi køen. Til slutt, kan man avslutte kvelden på Strippeklubben 7th Heaven - aldri en dårlig idé!

PS: guide og transport til dagsaktiviteter er ikke inkludert, men kan tilføyes.