Carlsberg Bryggeriomvisning i København – et must for gutteturen i Danmarks hovedstad!

Når dere er på guttetur eller utdrikningslag i København, da må dere helt enkelt bare ta en tur til det gamle Carlsberg-bryggeriet. Da kan dere trygt reise tilbake til Norge og si at dere har vært kulturelle på tur…med litt øl innimellom da så klart.

En Carlsberg Bryggeriomvisning inkluderer en omvisning av bryggeriet og museet. Her får dere se hvordan den verdenskjente ølen blir laget og dere får litt historisk kunnskap om Carlsberg. Bryggeriet som ble grunnlagt av J.C. Jacobsen i 1847. Dere trenger ikke være bekymret, det kommer til å være kort og interessant – og som om ikke det var nok så avslutter vi runden med en forfriskende Carlsberg-øl i baren.

Merk: Det finnes brus til de som ikke liker øl. Hvem nå det skulle vært (forræder)…

I tillegg til omvisningen, så kan dere også legge til en privat ølsmaking med egen bartender – for en ekstra kostnad da så klart. Ta kontakt med oss så planlegger vi en Carlsberg Bryggeriomvisning for dere. Da er det bare for dere å dukke opp på stedet og nyte all moro, vi fikser resten.

Dette er en helt fantastisk bra måte å kombinere kultur og ølkonsumpsjon på!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.