Usikker på om du skal booke Pissup eller ei? Les dette!

shutterstock_173292284

Om du er i tvil om du skal booke en guttetur til utlandet eller utdrikningslag gjennom Pissup, eller om hvor du bør dra, bør disse svarene på for Frequently Asked Questions gjøre ting klarere for deg i vår såkalt utdrikningslag-bibel.

Har du noen andre spørsmål utover innholdet, send oss en melding her.

1) Trenger vi å reise igjennom et Event-byrå?

Ikke nødvendigvis, men det vil gjøre livet deres mye lettere. Vi er eksperter innen vårt felt, og har over 15 års erfaring med arrangement av gutteturer rundt omrking i Europa. Vi har gjort grundig research over disse 15 årene for å forsikre at vi er på topp og kan levere stressløse turer. Hittil har over 100,000 reist gjennom Pissup.

2) Kan jeg kun booke aktiviteter istedet for pakker?

Selvfølgelig! Ønsker du ikke en pakke, kan du enten bygge din egen pakke, eller booke enkeltaktiviteter. Vi har over 600 aktiviteter i 15 forskjellige byer. Våre pakker inneholder dog pakkeavslag på hotell. Om du er på utkikk etter en spesifikk og vill aktivitet du ikke kan finne, send oss en forespørsel, så ordner vi det for deg!

3) Kan vi reservere flybilletter gjennom dere?

Nei, dessverre. Grunner til det er at det vil være langt rimeligere for deg å booke de selv. Bruk søkemotoren Skyscanner.net hvor du unngår alle slags typer avgifter på reiser, og du vil finne markedets beste pris.