Overnatting

Hotel

Budsjettovernatting Berlin

Dere får losji på et 1-2 stjerners hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Det er sengeplasser til alle, men frokost er som regel ikke inkludert.

Selv om dette er den billigste løsningen, passer vi på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

Transfer2 copy

Transport til/fra flyplass

Rask overblikk:
  • sjåfør
  • minibuss
  • guide
Kort beskrivelse:
Transport frem og tilbake fra flyplassen, inkludert velkomst i Tegel eller Schoenefeld lufthavn
Les mer >
strip 20 sexy

Pubrunde og Strippeklubb

Rask overblikk:
  • Barguide i 4 timer
  • 3-4 kule barer
  • Gratis inngang til strippeklubb
Kort beskrivelse:
Pubrunde og Strippeklubb – Meld dere på denne ultimate guttekvelden i Berlin! Start kvelden med besøk på 4 topprangerte puber med fantastisk drikke og stemning. Så bærer det avsted
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Dere overnatter enten i et 1 eller 2 stjerners hotell ELLER en leilighet. Beliggenheten for innkvarteringen vil ligge sentralt slik at dere lett og raskt komme dere til og fra nattlivet. Inkludert i pakken er det en fet kveld med pubcrawl og et besøk på en strippeklubb hvor det er mange lapdances på menyen.