Overnatting

Hotel

Budsjettovernatting Amsterdam

Hvor bør man bo i Amsterdam? Ikke tenk på det, vi har svartet! Dere får losji på et 1 stjerne hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Frokost er som regel ikke inkludert.

Selv om dette er den billigste løsningen, passer vi på at dere fremdeles har mulighet til å kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Aktiviteter Inkludert

beers
Canal Cruise with unlimited drinks Amsterdam

Kanalbåtcruise med Ubegrenset Drikke

Rask overblikk:
  • 1,5 timers kanalbåtcruise
  • Privat båt
  • Kaptein
  • Ubegrenset drikke (sprit, øl, vin, brus)
  • Valgfrie stopp ved barer der dere ønsker
Kort beskrivelse:
Kanalbåtcruise i Amsterdam – opplev Nederlands hovedstad slik den ble bygget for å bli sett! Dette er ikke noe fjordcruise der dere skal se på vakre fjell og titte på hvaler. Å neid
Les mer >
  • Liker destinasjonen, men er ikke helt fornøyd med vår kombinasjon av overnatting og aktiviteter? Klikk på den lille røde taben ovenfor og følg tre enkle steg for å sette sammen den perfekte gutte-turen, nøyaktig som du selv vil.

Med denne pakketuren sørger vi for hotell og en spennende båttur.

Denne turen ligner absolutt ikke på den typiske klassekanoturen på barneskolen, dette skjer i kanalen i Amsterdam!

Båten har eget crew samt en kaptein som vil seile dere rundt i Asterdams kanalsystem. Kapteinen vil stoppe ved forhåndsbestemte destinasjoner slik at dere kan gå i land å ta en drink eller to i noen barer. En Bar Crawl fra båt er ikke noe du finner andre steder enn i Amsterdam.