Er det blitt din tur å være forlover?

iStock_000063809937_Medium

Det er alltid en stor ære å få være ens forlover, men da følger det selvfølgelig stort ansvar også. Vi hjelper deg å gjøre ansvaret til en fryd istedenfor en byrde. Du skal tross alt ikke bare være høyrehånden til kompisen din, men også organisere et heidundranes kalas av et utdrikningslag! Det skal selvsagt være gøy, vilt, men også uforglemmelig.

Hos Pissup så ordner vi utdrikningslag for alles lommebøker og smaker. Liker dere action? Da har vi masse å tilby innenfor action, for eksempel Skytefest med maskinpistoler i Gdansk. Der lærer dere å skyte med 4 til 5 forskjellige typer kvalitetsvåpen (inkl. en maskinpistol og en shotgun) som i dag brukes av de polske spesialstyrker. Eller kanskje litt mer fart og spenning? Da kan vi tilby Crosser eventyr i flere byer. I Gdansk får dere navigere utenom hindringene på den meget utfordrende 2-kilometers lange banen med kraftfulle Honda & Yamaha crossere. Crosserene er særlig bygget til heftig terreng og kan nå opp til de villeste hastigheter. En av våre mest populære aktiviteter er Biff&Pupper og fås i de fleste destinasjoner hvor Pissup arrangerer gutteturer og utdrikningslag. Her snakker vi både biff og stripping for alle penga, perfekt for enhver guttetur! Er du nysgjerrig på hva vi har å tilby er det bare å klikke seg fram og fra oversikten av våre destinasjoner med de tilhørende aktiviteter.

Mens dere venter på utdrikningslagmorroa, er det bare å gå igang med talen:

En av oppgavene som mange forlovere frykter, er å holde forloverens Tale med stor T. Den skal først og fremst være fengende, artig, men også informerende, uten at det går over streken. Det er mange taler ila av en bryllupsdag, så viktig at den drar stemningen opp, og ikke motsatt!

Herunder finner du en utfyllende liste som kan hjelpe deg på vei med hva du BØR si og hva du IKKE bør si – lykke til!

TALEN MED STOR TFORLOVERERKLÆRINGLASTMINUTEMAN